جدیدترین ها در سایت جدیده
%d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%da%a9%d9%84%d8%a7%d8%aa-%d8%b4%d9%88%da%a9%d8%b1
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • طرز تهیه سوپ ذرت خوشمزه و خاص با کرفس و سیب زمینی

    مجموعه : آموزش آشپزی , انواع آش و سوپ , غذاهای گیاهی

    سوپ ذرت, سوپ خوشمزه, سوپ خاص, آشپزی با کرفس, آشپزی با سیب زمینی, آشپزی با ذرت

    طرز تهیه سوپ ذرت خوشمزه و خاص با کرفس و سیب زمینی

    اگر در تابستان خواستید این سوپ را بپزید، بجای ذرت یخ‌زده می‌توانید از ذرت تازه استفاده کنید.

    مواد لازم

    1 ساقه‌ی کرفس

    1 پیاز متوسط

    روغن زیتون

    نیم قاشق چای‌خوری آویشن خشک

    1 قاشق غذاخوری آرد ساده

    840 میلی‌لیتر شیر نیم‌چرب

    1 سیب‌زمینی متوسط (خرد شده به مکعب‌های کوچک)

    3 پیازچه

    175 گرم دانه ذرت یخ‌زده

    یک چهارم فنجان تره‌ی تازه و یا جعفری (خرد شده)

    روش تهیه

    برگ‌های ساقه‌ی کرفس را جدا کنید و آن‌ها را در ظرفی جداگانه قرار دهید. ساقه را با پیاز خرد کنید. روغن زیتون را در قابلمه و روی شعله‌ای ملایم حرارت دهید. تکه‌های ساقه، پیاز و آویشن را اضافه کنید. تفت دهید تا رنگشان قهوه‌ای شود. آرد روی‌شان پاشیده و چندین دقیقه‌ی دیگر به هم بزنید. شیر و سیب‌زمینی را اضافه کنید و بگذارید محلول‌تان جوش بیاید. و در تمام مدت آن را به هم بزنید. اینکار را ادامه دهید تا سیب‌زمینی‌ها تُرد و نه نرم شوند (حدود 10 دقیقه زمان می‌برد).

    در حین به جوش آمدن مواد قبلی برگ‌های ساقه‌ی کرفس را خرد کنید، انتهای پیازچه‌ها را بصورت اسلایس‌های نازک در آورده و هنگامی که غذا به جوش آمد، آن‌ها را به همراه دانه‌های ذرت به غذا اضافه کنید و صبر کنید تا دوباره محلول‌تان بجوش بیاید، زیر ماهیتابه را خاموش و از سوپ‌تان لذت ببرید.

    این غذا با پنیر پارمیسان تُرد و حلقه‌ای خوشمزه‌تر می‌شود.

    نکات مهم: ذرت یخ‌زده ماده‌ی اولیه‌ی مفید و فوق‌العاده‌ای است و خوب است که همیشه آن را در فریزر خانه داشته باشیم. می‌توان از آن در انواع سوپ‌ و سالاد استفاده کرد.

    اگر می‌خواهید این سوپ سیرتان کنید، می‌توانید ماهی تازه یا دودی به آن اضافه کنید. آن را همزمان با ذرت به سوپ اضافه کنید و قبل از صرف غذا مطمئن شوید که کاملا پخته‌اند.

    تره و جعفری در این غذا فوق‌العاده می‌شوند، ولی همچنین می‌توانید از برگ‌های پیازچه و یا حتی کراکر در این سوپ استفاده کنید.

    هنگامی که یک سوپ در حال جوش است، حتما با دقت همه‌ جای ظرف را به هم بزنید چرا که ممکن است جاهایی از سوپ زیاد حرارت دیده و بصورت تکه‌های بزرگ و خمیری شکل درآید و سوپ‌تان را از چهره و مزه بیندازد.

    %d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af
  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه
  • X