جدیدترین ها در سایت جدیده
%d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%da%a9%d9%84%d8%a7%d8%aa-%d8%b4%d9%88%da%a9%d8%b1
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • طرز تهیه سوپ خامه ای نخودسبز

    مجموعه : آموزش آشپزی , انواع آش و سوپ

    طرز تهیه سوپ خامه ای, غذا با نخودسبز, سوپ, سوپ خامه ای

    یک پیاز را ریز خرد کنید. یک حبه سیر را هم له کنید. 50 گرم کره را ذوب کنید. پیاز و سیر را در کره تفت دهید تا طلایی شوند. 700 گرم نخود را با نصف قاشق غذاخوری شکر و یک مشت پر برگ نعنا به مخلوط پیاز اضافه کنید. یک لیتر آب مرغ یا آب جوشی را که یک قرص عصاره سبزیجات در آن حل کرده‌اید به مواد اضافه کنید و بگذارید تا خوب بجوشد، همه مواد بپزد و مزه‌دار شود.

    سوپ که تقریبا غلیظ شد حرارت را خاموش کنید و آن را با گوشت‌کوب برقی به صورت پوره درآورید. 150 میلی لیتر خامه به آن افزوده، نمک و فلفل آن را امتحان کنید. برای سرو ، سوپ را با برگ‌های نعنا تزیین کنید.

    %d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af
  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه
  • X