جدیدترین ها در سایت جدیده
%d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%da%a9%d9%84%d8%a7%d8%aa-%d8%b4%d9%88%da%a9%d8%b1
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • مزون همینا

    طرز تهیه سوپی با کدو و سیب زمینی ویژه زمستان

    مجموعه : آموزش آشپزی , انواع آش و سوپ

    طرز تهیه سوپ ساده, سوپ ساده, سوپ زمستانی, طرز تهیه سوپ کدو

     سوپ مخصوص فصل سرما

    تا حالا سوپ سبزیجاتی خوردید که هم کم کالری باشد، هم سیرتان کند و هم از بدنتان سم زدایی کند؟ این سوپ مخصوص همه این ویژگی ها را با هم دارد. سوپی که دستور پختش را در ادامه خواهید خواند در هر وعده کمتر از 100 کالری دارد. بسیار خوش طعم است و حاوی موارد سم زدا نظیر ویتامین A، ویتامین C، و فیبر است. مواردی مانند سیب زمینی شیرین و شلغم پرتان می کنند، پیاز و سیر طعم سوپ را تقویت می کنند، و سوپر غذاهایی مانند کلم و اسفناج تضمین می کنند کل فصل را سرحال و با انرژی بمانید.

    سوپ زمستانی

    مواد لازم جهت تهیه سوپ زمستان:

    یک عدد پیاز بزرگ، پوست کنده و خرد شده
    یک حبه سیر، پوست کنده و ریز ریز شده
    یک عدد شلغم، پوست کنده و تکه تکه شده
    یک عدد سیب زمینی شیرین متوسط، پوست کنده و تکه تکه شده
    2 فنجان آب سبزیجات ( با حرارت دادن مقداری سبزیجات در یک قابلمه آب بدست می آید )
    دو عدد کدو سبز بزرگ، تمیز شده و حلقه حلقه شده به قطعات 1 سانتی متری
    به اندازه یک مشت کلم ( هر نوعی )، آب کشیده و خشک شده
    یک مشت پر برگ اسفناج

    مواد گفته شده در دستور پخت این غذا برای 4 وعده در نظر گرفته شده است، هر وعده شامل یک کاسه می شود.

    روش پخت سوپ ویژه زمستان:

    به مدت 4 دقیقه سیر و پیاز را در یک ماهی تابه گود یا قابلمه به همراه مقداری آب یا آب سبزیجات سرخ کنید. شلغم و سیب زمینی شیرین را اضافه کنید و به مدت 3 دقیقه سرخ کنید. باقی آب سبزیجات را اضافه کنید و اجازه دهید 10 دقیقه بجوشد.

    کدو سبز و کلم را اضافه کنید، و اجازه دهید 5 دقیقه در آب سبزیجات بجوشند. در پایان اسفناج ها را اضافه کنید، و اجازه دهید یک دقیقه دیگر نیز بجوشد. سوپ را به داخل مخلوط کن منتقل کنید، و تا زمانی که حالتی نرم به خود بگیرد مخلوط کنید. پوره ای که به دست آمده را به داخل قابلمه بازگردانید و شعله را کم کنید، و مقداری جعفری تازه خرد شده به آن اضافه کنید.

    منبع : دکتر کرمانی

    %d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af
  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه
  • X