جدیدترین ها در سایت جدیده
%d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%da%a9%d9%84%d8%a7%d8%aa-%d8%b4%d9%88%da%a9%d8%b1
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • homina416876645654

    طرز تهیه سوسیس سالم در منزل

    مجموعه : آموزش آشپزی , غذاهای گوشتی

    طرز تهیه سوسیس خانگی, طرز تهیه سوسیس سالم, سوسیس خانگی, سوسیس

    طرز تهیه کالباس معطر و خوشمزه خانگی

    طرز تهیه سوسیس

    معمولا سوسیس یکی از اجزای جدا نشدنی از سبد غذایی ماست و حسابی به آن عادت کرده ایم. از طرفی هم مصرف سوسیس ما را برای سلامتی مان دچار تردید می کند. برای همین کمر همت می بندیم که خودمان این خوشمزه ها را درست کنیم.

    مواد اولیه سوسیس خانگی:

    گوشت چرخ کرده نیم کیلو
    پنیر موزارلا 10 گرم
    مرغ چرخ کرده نیم کیلو
    آرد نشاسته ذرت 4 قاشق غذاخوری
    زرده تخم مرغ 2 عدد
    روغن 80 میلی لیتر
    یخ کوچک 120 میلی لیتر
    قرص گوشت 15 گرم
    نمک 1 و یک دوم قاشق چایخوری
    ادویه تند 1 قاشق چایخوری
    پودر سیر 1 قاشق چایخوری
    پودر جوز هندی یک دوم قاشق چایخوری

    طرز تهیه سوسیس خانگی:

    1- ادویه ها را در یک کاسه خوب باهم مخلوط کنید. سپس همه مواد را در غذاساز بریزید و اجازه دهید تا به مدت 5 دقیقه خوب باهم میکس شوند.می توانید تکه های یخ را کم کم اضافه کنید.

    2- یک سلوفان تمیز بلند انتخاب کنید. مواد سوسیس خانگی را روی سلوفان پهن کنید و در وسط آن پنیر رنده شده قرار دهید. سوسیس را بپیچید و سپس سلوفان را لوله کنید. سوسیس را از وسط با یک تکه روبان یا پلاستیک ببندید. به همین ترتیب به سمت دو طرف، قطعات سوسیس را انتخاب کنید و با پلاستیک ببندید تا به دو انتها برسید.

    سوسیس خانگی

    3- سوسیس ها را به مدت 1 ساعت داخل آب جوش قرار دهید تا بپزند. پس از مدت 24 ساعت استراحت در یخچال سوسیس آماده سرو و استفاده است.

    %d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af
  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه
  • X