جدیدترین ها در سایت جدیده
%d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%da%a9%d9%84%d8%a7%d8%aa-%d8%b4%d9%88%da%a9%d8%b1
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • homina416876645654

    طرز تهیه سس پستو | روش تهیه سس ریحون ایتالیایی

    مجموعه : آموزش آشپزی , انواع سس و چاشنی

    سس پستو, سس ریحون, سس ایتالیایی, سس گیاهی

    طرز تهیه سس پستو | روش تهیه سس ریحون ایتالیایی

    مواد لازم

    ریحان :50 گرم

    پنیر پارمسان ویا پنیر موزارلا:50 گ

    روغن زیتون : 1فنجان

    سیر :۲ حبه

    مغز تخمه آفتابگردان یا گردو یا بادام هندی یا دانه کاج :2 ق غ

    نمک و فلفل : بمیزان نیاز

    روش تهیه

    تمامی مواد رو تو مخلوط کن یا با گوشت کوب برقی در حدی مخلوط میکنیم

    که سس روونی بدست بیاد و زمانی که خوبه خوب مخلوط شدند دیگه کاری نمونده و یه سس خوشمزه اماده کردیم که میشه باهاش پیتزا پستو  یا پاستا پستو یا بعنوان چاشنی در کنار ماهی و یا در انواع سالادها و ساندویچها ازش استفاده کرد.

    یا روی نان تست یا باگتی که برشهای ۱ سانتی زدید بمالید و درون فر تست کنید و یه میان وعده خوشمزه یا یه همراه خوب برای سوپها و آشها داشته باشید.

    این سس لذیذ رو میشه در ظرف دربسته بمدت ۲ تا ۳هفته تو یخچال نگهداری کرد و یا توی ظرف دربسته بمدت ۴ تا ۶ ماه تو فریزر قرار داد و موقع نیاز ازش استفاده کرد.

    %d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af
  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه
  • X