جدیدترین ها در سایت جدیده
%d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%da%a9%d9%84%d8%a7%d8%aa-%d8%b4%d9%88%da%a9%d8%b1
تازه های اخبار
بیشتر >>
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • طرز تهیه سس بادمجان مناسب برای فصل زمستان

    مجموعه : آموزش آشپزی , انواع سس و چاشنی

    طرز تهیه سس, طرز تهیه سس بادمجان, سس بادمجان, سس زمستانی

    این سس را درست کرده و برای زمستان نگهدارید درستش کردن خیلی آسان است اکنون رسپی آن را بخوانید

    sos

    مواد لازم جهت تهیه سس بادمجان:

    بادمجان 2.5 کیلو

    گوجه فرنگی 4 عدد

    سیر 5 حبه

    روغن زیتون و نمک

    روغن مایع برای سرخ کردن

    طرز تهیه سس بادمجان زمستانی:

    پوست گوجه فرنگی را گرفته سیر را خرد میکنیم در قابلمه روغن ریخته و سیرر ا تفت می دهیم گوجه فرنگی ها را ریخته و میپزیم نمک می ریزیم . بادمجان راه راه پوست کنده و حلقه شده را در روغن تفت می دهیم.

    در شیشه بادمجان های تفت داده شده را ریخته رویش سس گوجه فرنگی پخته شده را ریخته  و کناره های شیشه را پاک میکنیم  درب شیشه ها را بسته و وارونه میکنیم  یک شب به همین شکل می گذاریم بماند  و روز بعدش  شیشه ها را برمیگردانیم

    %d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af
  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه
  • X