جدیدترین ها در سایت جدیده
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • طرز تهیه ساندویچ ژامبون تنوری

    مجموعه : آموزش آشپزی , انواع ساندویچ

    روش تهیه ساندویچ ژامبون تنوری | آموزش

    طرز تهیه ساندویچ ژامبون تنوری

    ساندویچ 1

    مواد لازم

    نان 8 تکه
    خردل (مخلوط شده با عسل) به مقدار لازم
    ژامبون (خرد شده) 225 گرم
    فلفل سیاه به مقدار لازم
    سیب (نازک ورقه شده) 1 عدد
    کره (نرم شده) 2 تا 3 قاشق غذاخوری
    پنیر بری 8 ورقه

    روش تهیه

    مخلوط عسل و خردل را روی هشت تکه نان بریزید و پخش کنید.
    روی چهار تکه از نان ها یک برش پنیر، ژامبون، سیب و دوباره یک برش دیگر پنیر قرار دهید و فلفل را روی آنها پخش کنید و در آخر تکه نان های دیگر را روی آنها قرار دهید.
    بیرون نان ها را با کره چرب کنید و داخل فر قرار دهید تا طلایی و برشته شده و پنیر آب شود و سرو نمایید.

    ساندویچ 2

    مواد لازم

    سس گوجه فرنگی 225 گرم
    فلفل شیرین (بسته به ذائقه مقدار فلفل کم یا زیاد) 1 تا 2.5 قاشق غذاخوری
    زنجبیل (خرد شده) 1/2 قاشق چای خوری
    آب 1/2 فنجان
    زیره 1 قاشق چای خوری
    گوشت چرخ کرده 450 گرم
    پنیر چدار (رنده شده) 2 فنجان
    نان تورتیلا 4 عدد

    روش تهیه

    فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) گرم کنید.
    در یک تابه گوشت را تفت دهید تا قهوه ای شده و بپزد. سپس سس گوجه، زنجبیل، فلفل شیرین، آب و زیره را اضافه کرده مخلوط کنید و به جوش آورید سپس از روی حرارت بردارید.
    مخلوط را در نان های تورتیلا ریخته و روی سینی فر قرار دهید. پنیر را روی آنها پراکنده کنید و روی سینی را با فویل بپوشانید و به مدت 10 دقیقه داخل فر قرار دهید تا گرم شوند و بعد سرو نمایید.

    ساندویچ 3

    مواد لازم

    پنیر چدار (رنده شده) 1 فنجان
    شیر  3/4 فنجان
    آرد 2 قاشق غذاخوری
    کره 2 قاشق غذاخوری
    سس ورستر شایر 1 قاشق چای خوری
    ادویه (ادویه استیک) 2 قاشق چای خوری
    گوشت چرخ کرده 450 گرم
    نان ساندویچ (نان هات داگ یا نان همبرگر) 8 عدد

    روش تهیه

    گوشت را داخل قابلمه با ادویه استیک و سس ورستر شایر تفت دهید تا قهوه ای شده و کاملا بپزد و کنار بگذارید.
    در یک تابه، کره را ذوب کنید و با آرد مخلوط کنید و روی حرارت متوسط تفت دهید تا طلایی شود و آرام با شیر مخلوط کنید و به جوش آورید تا غلیظ شود. سپس از روی حرارت بردارید و با پنیر مخلوط کنید تا اینکه خوب مخلوط شده و پنیر آب شود.
    مخلوط پنیر را به مخلوط گوشت اضافه کنید و هم بزنید سپس داخل نان ریخته و سرو نمایید.

    جدیده

  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه
  • X