جدیدترین ها در سایت جدیده
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • طرز تهیه ساندویچ ویژه گوشت و قارچ با پنیر

    مجموعه : آموزش آشپزی , انواع ساندویچ

    همبرگر, ساندویچ گوشت, ساندویچ قارچ, ساندویچ ویژه, ساندویچ خوشمزه

    طرز تهیه ساندویچ ویژه گوشت و قارچ با پنیر

    مواد لازم

    قارچ قارچ 200گرم

    گوشت (چرخ کرده) 400گرم

    تخم مرغ تخم مرغ 1عدد

    رب گوجه فرنگی 1قاشق غذاخوری

    آرد سوخاری به میزان لازم

    پیاز پیاز 1عدد

    سبزی (شامل ترخان،مرزه،آویشن خشک) 1قاشق غذاخوری

    نمک به میزان لازم

    فلفل به میزان لازم

    پنیر چدار به میزان لازم

    سیر سیر 2حبه

    پودر سیر 1قاشق مرباخوری

    پودر موسیر 1قاشق مرباخوری

    روش تهیه

    ابتدا پیاز را پوست کنده و به همراه سیر پوست کنده و قارچ شسته شده داخل میکسر ریخته و کاملا یکنواخت کنید.

    پس از میکس شدن مواد را داخل صافی ریخته و اجازه دهید آب اضافی آنها خارج شود(حدودا 1ساعت).

    گوشت چرخ کرده را روی سطح کار خوب پهن کنید سپس تخم مرغ ، پیاز و قارچ میکس شده ، رب گوجه فرنگی ، سبزی معطر ، پودر سیر،پودر موسیر،نمک و فلفل را در مرکز گوشت بریزید و از اطراف گوشت را جمع کرده و با دست شروع به ورز دادن کنید ، پس از اینکه احساس کردید مواد خوب باهم ترکیب شده اند مجدد گوشت را پهن کنید و مقداری آرد سوخاری روی مایه همبرگر بریزید و آن را ورز دهید.

    ریختن آرد سوخاری را تا جایی ادامه دهید که مایه حالت شکل پذیر داشته باشد یعنی بتوانید به راحتی به آن شکل دهید و خیلی شل یا سفت نباشد.

    پس از آماده شدن مایه همبرگر آن را داخل نایلون ریخته و 2ساعت داخل یخچال قرار دهید و بعد آن را خارج کرده و قالب بزنید و در تابه سرخ کنید یا آنکه روی ذغال کباب کنید.

    پس از آنکه هر دو طرف سرخ شد یک تا 2ورق پنیر چدار روی همبرگر قرار دهید و اجازه دهید پنیر آب شود سپس آن را داخل نان مخصوص همبرگر قرار داده و با سایر مواد دلخواه سرو کنید.

    نکات مهم

    1-توجه داشته باشید که اگر زیاد از حد از آرد سوخاری استفاده کنید همبرگز شما خشک و غیر قابل مصرف میشود( برای بدست آوردن مقدار دقیق آرد سوخاری باید پس از پاشیدن مقداری آرد گوشت را چند دقیقه ورز دهید ، اگر پس از این مدت مشاهده کردید که گوشت بافت نرم و آبداری دارد پس آرد شما کافی بوده است ، اگر گوشت کمی شل و بد فرم بود میتوانید مقداری دیگر آرد سوخاری به آن اضافه کنید )

    2-در صورت تمایل مقداری پنیر پیتزا رنده شده هم داخل مایه همبرگر بریزید.

    3-میتوانید مایه همبرگر آماده شده را فریز کرده و در زمانهای مختلف مورد مصرف قرار دهید.

  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه
  • X