جدیدترین ها در سایت جدیده
%d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%da%a9%d9%84%d8%a7%d8%aa-%d8%b4%d9%88%da%a9%d8%b1
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • homina416876645654

    طرز تهیه ساندویچ سالم و مقوی بیف با گوشت گوساله

    مجموعه : آموزش آشپزی , انواع ساندویچ , غذاهای گوشتی

    آموزش تهیه یک ساندویچ خوشمزه و لذیذ با گوشت و کاهو بسیار سالم و مفید و مقوی

    ساندویچ بیف به سبک جنوب غرب آمریکا :

    ساندویچ بیف

    مواد لازم جهت تهیه ساندویچ خوشمزه بیف :

    یک پیمانه پیاز خرد شده

    یک قاشق غذاخوری روغن سرخ کردنی

    دو پیمانه گوشت گوساله، ریش‌ریش شده*

    یک کنسرو گوجه فرنگی (300 گرم)

    یک قاشق چایخوری دارچین

    یک قاشق چایخوری فلفل سیاه

    یک قاشق غذاخوری گشنیز تازه خرد شده

    نصف پیمانه پنیر چدار رنده شده

    4 حلقه پیاز سرخ شده

    یک پیمانه کاهوی ریز شده

    طرز تهیه ساندویچ سالم بیف :

    1. در یک قابلمه متوسط، پیاز را به مدت 4 دقیقه در روغن سرخ کنید تا سبک شود. گوشت های ریش‌ریش شده را اضافه کنید، گوجه فرنگی ها را با آب و به همراه پودر فلفل چیلی به قابلمه اضافه کنید. شعله را زیاد کنید تا بجوشد. سپس حرارت را کم کنید و بدون در بگذارید 5 دقیقه نیم جوش باشد تا کمی غلیظ شود. سپس گشنیز تازه را اضافه کنید.

    2. برای سرو،  حلقه های پیاز را ته نان همبرگر بچینید و مقداری از پنیر چدار را روی آنها بریزید. حدود نیم پیمانه مخلوط گوشت را روی پنیر بریزید. باقی پنیر و کاهوی خرد شده را اضافه کنید. لایه رویی نان را بگذارید و سرو کنید.

    دستور گوشت گوساله ریش‌ریش شده

    مواد لازم برای تهیه گوشت ریش شده :

    دو کیلوگرم گوشت گوساله بدون استخوان

    دو عدد پیاز بزرگ

    دو حبه سیر

    350 گرم آب گوشت

    یک قاشق غذاخوری سس تند و پرادویه

    دو قاشق چایخوری خردل خشک

    یک قاشق چایخوری پودر آویشن

    نصف قاشق چایخوری نمک

    ¼ قاشق چایخوری فلفل قرمز

    طرز تهیه گوشت ریش ریش شده :

    همه چربی های گوشت را جدا کنید. پیازها را خلال خرد و سیرها را رنده کنید. سیر و پیاز را داخل قابلمه بریزید. کمی تفت دهید سپس گوشت را خرد و اضافه کنید. در یک کاسه متوسط، آب گوشت، سس پرادویه و تند، خردل خشک، آویشن، نمک و فلفل قرم را با هم مخلوط کنید. آن را روی گوشت در قابلمه بریزید.

    در قابلمه را بگذارید و با شعله بسیار کم به مدت 12 ساعت بگذارید بپزد. سپس کوشت را از قابلمه خارج و آب آن را نگهدارید. با دست یا دو چنگال، گوشت را ریش‌ریش و هر نوع چربی باقی مانده را از آن  جدا کنید. چربی آب گوشت را نیز بگیرید.

    تعداد: 6 ساندویچ

    زمان تهیه: 30 دقیقه

    زمان پخت: 11.5 تا 12 ساعت (حرارت بسیار کم)

    منبع : bartarinha.ir

    %d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af
  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه
  • X