جدیدترین ها در سایت جدیده
%d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%da%a9%d9%84%d8%a7%d8%aa-%d8%b4%d9%88%da%a9%d8%b1
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • homina416876645654

    طرز تهیه سالاد پنیر پخته با سبزی و نان

    مجموعه : آموزش آشپزی , انواع سالاد

    طرز تهیه سالاد پنیر پخته, سالاد پنیر پخته, طرز تهیه سالاد پنیر, سبزی

    طعم دلپذیر سالاد پنیر پخته با سبزی و نان برشته که همراه سالاد برگ کاهو سرو می شود از این مواد یک ترکیب بی نظیر می سازد.

    مواد لازم جهت تهیه سالاد پنیر پخته :

    مخلوطی از کاهو های متفاوت : 250 گرم

    نان فرانسوی : 12 برش

    روغن زیتون بکر : جهت چرب نمودن ظرف

    پنیر محلی : 12 برش

    سبزی های تازه مثل رزماری , آیوشن یا اورگانو ریز شده : مقداری

    نان فرانسوی : جهت سرو

    مواد لازم جهت  تهیه سس :

    روغن زیتون بکر : 6 قاشق غذاخوری

    سرکه قرمز : 3 قاشق غذاخوری

    شکر : نصف قاشق چای خوری

    خردل : نصف قاشق چای خوری

    نمک : به میزان لازم

    فلفل : به میزان لازم

    سالاد پنیر پخته

    طرز تهیه سالاد پنیر پخته :

    1. جهت تهیه سالاد , برگ های کاهو را با آب سرد بشویید و خشک نمایید . سپس آن ها را داخل دستمال آشپرخانه بپیچید , در کیسه پلاستیکی قرار دهید , کیسه را محکم ببندید و بگذارید تا زمان مصرف در یخچال خنک شوند .

    2. جهت تهیه سس , تمام مواد اولیه سس را در یک شیشه مربا بریزید و درب آن را محکم پیچ نموده و خوب تکان دهید تا مخلوط شوند . نمک و فلفل بزنید , دوباره تکان دهید و کنار بگذارید تا نان های برشته را آماده نمایید .

    3. هر دو طرف برش های نان را برشته نمایید تا کاملا ترد و سرخ شوند , سپس روغن زیتون را روی یک طرف نان ها وقتی هنوز گرم هستند بمالید تا کاملا جذب نان شود و به خورد نان برود .

    4. تکه های نان سرخ شده را روی سینی فر قرار داده و روی هر نان برشی از پنیر بگذارید . سبزی های خرد شده را روی پنیر پاشیده , کمی روغن زیتون روی آن ها بچکانید و در فری که از قبل گرم شده روی حرارت 180 درجه سانتی گراد یا 350 درجه فارنهایت و یا عدد 4 فرهای گازی به مدت 5 دقیقه قرار دهید .

    5. در همان زمان که نان ها را در فر قرار داده اید , برگ های کاهو را درون کاسه ای ریخته , سس آماده شده را درون شیشه مربا یکبار دیگر خوب تکان دهید و روی همه کاهو ها بریزید و با یکدیگر مخلوط نمایید . سپس آن ها را بین 4 بشقاب تقسیم نمایید .

    6. نان های برشته شده را داغ روی کاهو ها بچینید و بلافاصله با مقدار بیشتری نان فرانسوی سرو نمایید .

    7. می توانید از دانه ای انار هم به دلخواه در داخل سالاد استفاده کنید.

    %d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af
  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه
  • X