جدیدترین ها در سایت جدیده
%d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%da%a9%d9%84%d8%a7%d8%aa-%d8%b4%d9%88%da%a9%d8%b1
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • homina416876645654

    طرز تهیه سالاد مخصوص آووکادو با تخم آفتابگردان

    مجموعه : آموزش آشپزی , انواع سالاد

    انواع سالاد, سالاد میوه, سالاد آووکادو

    طرز تهیه سالاد مخصوص آووکادو با تخم آفتابگردان

    مواد لازم
    آووکادو: 2 عدد
    پیاز بنفش: 1 عدد متوسط
    گوجه فرنگی: 3 تا (میتونید مثل من از این گوجه کوچولو ها استفاده کنید اونوقت بیشتر لازم دارید.)
    لیموترش تازه: 1 عدد بزرگ
    روغن زیتون: 2 3 قاشق غذاخوری
    مغز تخمه آفتابگردان: 1 قاشق غذاخوری
    نمک و فلفل

    مواد لازم

    روش تهیه
    پیاز رو به خلال های باریک ببرید بعد روش رو یکم آبلیمو، روغن زیتون و نمک و فلفل بزنید و کنار بگذارید.
    گوجه ها رو اگه معمولی هستن، 8 قاچ (یا حتی کوچیکتر) کنید. اگه هم مینیاتوری هستن، نصف کنید. بعد همشون رو به شکل یک لایه بریزید توی ظرف سرو و یکم آبلیمو روش بریزید.
    آووکادو رو از وسط ببرید و بعد پوستش رو هم جدا کنید. اگه سیاهی پوست بهش مونده بود، با چاقو خیلی آروم روی سطحش بکشید تا سیاهی ها جدا بشن.
    روی آووکادو روغن زیتون، آبلیمو، نمک و فلفل بزنید. حالا یه تابه خط دار یا تابه گریل رو روی گاز بگذارید تا داغ بشه.
    بعد آووکادو رو از سمت نصف شده (صاف) روی تابه بگذارید. حدود 5 دقیقه زمان بدید. یا تا زمانی که خطوط گریل تابه، کاراملیزه شده و قهوه ای شدن.

    حالا از تابه بردارید و بگذاریدش روی گوجه ها. دقت کنید که آووکادو رو توی تابه حرکت ندید تا خطوط منظم و زیبایی داشته باشید.
    حالا پیازها رو که از قبل آماده کردیم، توی سوراخ هسته آووکادو میریزیم. بعد مخلوط آبلیمو و روغنی که ته ظرف پیاز مونده رو روی موادمون میریزیم.
    مرحله آخر هم پاشیدن تخمه های آفتابگردانه

    
    
    
    
    %d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af
  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه
  • X