جدیدترین ها در سایت جدیده
%d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%da%a9%d9%84%d8%a7%d8%aa-%d8%b4%d9%88%da%a9%d8%b1
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • homina416876645654

    طرز تهیه سالاد رژیمی برای شام | سالاد با کالباس

    مجموعه : آموزش آشپزی , انواع سالاد , غذاهای رژیمی

    طرز تهیه سالاد رژیمی برای شام, سالاد با کالباس

    طرز تهیه سالاد رژیمی برای شام | سالاد با کالباس

    این سالاد ساده و خوشمزه با ترشی پیاز خانگی و سس خردل و عسل خورده می شود.

     مواد لازم جهت تهیه سالاد پلومن:

    پیاز قرمز ۱عدد
    شکر ۱/۲ قاشق غذاخوری
    سیر ۴ حبه
    سرکه قرمز ۲ قاشق غذاخوری
    نمک به میزان لازم
    سس خردل ۱ قاشق چای خوری
    عسل ۱ قاشق چای خوری
    سرکه سفید ۲ قاشق غذاخوری
    روغن زیتون ۴ قاشق غذاخوری
    فلفل سیاه به میزان لازم
    شاهی ۱۰۰ گرم
    کاهو ۱ عدد
    سیب ۱ عدد
    کرفس ۳ شاخه
    تربچه ۸ عدد
    کالباس ۸ ورقه
    پنیر چدار ۱۰۰ گرم
    پنیر بلو چیز ۱۰۰ گرم

    طرز تهیه سالاد پلومن :

    1. ابتدا ترشی پیاز را تهیه کنید. حلقه های پیاز را در ظرفی ریخته و شکر، سیر، سرکه قرمز و کمی نمک روی آن ها بریزید. آن ها را خوب هم ترکیب کنید، روی ظرف را بپوشانید و تا سالاد را آماده می کنید، حداکثر برای ۱ ساعت، آن را کنار بگذارید.

    2. برای تهیه سس سالاد، سس خردل، عسل، سرکه سفید و روغن زیتون را به همراه کمی نمک و فلفل سیاه با هم ترکیب کنید. آن را بچشید و در صورت لزوم نمک و فلفل بیشتری به آن اضافه کنید. سس را کنار بگذارید و سالاد را تهیه کنید.

    3. برای تهیه سالاد، شاهی، کاهو، سیب، کرفس و تربچه را در ظرفی با هم مخلوط کنید. سس را هم بزنید و روی سالاد بریزید. آن ها را خوب با هم ترکیب کنید تا سالاد کاملا به سس آغشته شود.

    4. تکه های کالباس، پنیرها و ترشی پیاز را روی سالاد قرار دهید و آن را سرو کنید.

    نکاتی در رابطه با تهیه ی سالاد پلومن:

    1.  پیاز را پوست بگیرید و آن را نازک حلقه حلقه کنید.

    2.  برگ های شاهی، کاهو را جدا کنید.

    3.  وسط سیب را جدا کنید و سیب را ریز خرد کنید.

    4.  کرفس و تربچه ها را نازک ورقه ورقه کنید.

    5.  کالباس را خرد کنید.

    6.  پنیر چدار را با پوست کن ورقه ورقه کنید. بلو چیز را مکعبی خرد کنید.

    %d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af
  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه
  • X