جدیدترین ها در سایت جدیده
%d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%da%a9%d9%84%d8%a7%d8%aa-%d8%b4%d9%88%da%a9%d8%b1
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • طرز تهیه زیتون پرورده اصل + سبزی های زیتون پرورده

    مجموعه : آموزش آشپزی , انواع ترشی , انواع خوراک

    روش تهیه زیتون پرورده

    طرز تهیه زیتون پرورده اصل + سبزی های زیتون پرورده

    مواد لازم

    زیتون (بدون هسته) نیم کیلو
    رب انار 2قاشق غذاخوری
    گردو 300گرم
    آبلیمو 2قاشق غذاخوری
    نعنا (خشک) 1قاشق غذاخوری
    آویشن (خشک) 1قاشق غذاخوری
    دانه انار 2قاشق غذاخوری
    روغن زیتون 3قاشق غذاخوری
    سیر (کوبیده شده)  2قاشق غذاخوری
    آب انار نصف پیمانه
    نمک به میزان لازم
    گلپر به میزان لازم
    سبزی (شامل نعنا، خالواش، چوچاق(محلی گیلان)) 1دسته کوچک

    روش تهیه

    ابتدا زیتون را داخل آبکش بریزید تا آب اضافی آن کاملا خارج شود.گردو را 2بار چرخ کنید تا کاملا نرم شود. گردو را به همراه سبزی خرد شده،سیر کوبیده شده،رب انار و خلاصه همه مواد به جز زیتون داخل غذا ساز یا میکسر بریزید تا به خوبی میکس شوند.
    مواد میکس شده را به زیتون اضافه کنید و خوب مخلوط کنید و بعد زیتون آماده شده را به مدت حداقل 2ساعت داخل یخچال قرار دهید و بعد سرو کنید.

    1)اگر به سبزی های محلی دسترسی نداشتید فقط از نعنا استفاده کنید.
    2)در صورت تمایل همه ادویه های پودری را با هم مخلوط کرده و در انتها اضافه کنید.
    3)اگر زیتون شما تلخ بود آن را چند بار بجوشانید و آب آن را خالی کنید تا تلخی آن گرفته شود.
    4)اگر در زیتون پرورده از گردوی بیشتری استفاده نمائید رنگ زیتون پرورده شما روشن تر و در صورتی که از انار بیشتری استفاده نمائید رنگ ان تیره تر خواهد شد.

    %d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af
  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه
  • X