جدیدترین ها در سایت جدیده
%d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%da%a9%d9%84%d8%a7%d8%aa-%d8%b4%d9%88%da%a9%d8%b1
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • طرز تهیه رولت خاص و لذیذ گوشت و تخم مرغ

    مجموعه : آموزش آشپزی , غذاهای گوشتی

    طرز تهیه رولت گوشت, طرز تهیه رولت گوشت و تخم مرغ, طرز تهیه رولت, رولت

    آموزش درست کردن پیتزای رولتی مخصوص مهمانی ها

    یک خانم با سلیقه برای مهمانی اش غذاهای خاص و شیک درست می کند. می خواهیم طرز تهیه یک پیش غذا با گوشت و تخم مرغ را به شما آموزش دهیم که مهمان ها را به وجد می آورد.

    رولت گوشت و تخم مرغ

    مواد اولیه جهت تهیه رول گوشت و تخم مرغ:

    گوشت چرخ کرده بدون چربی 700 الی 800 گرم
    تخم مرغ 4 عدد
    جعفری خرد شده 4 قاشق غذاخوری
    پیاز درشت 1 عدد
    رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
    روغن به میزان لازم
    نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
    زنجبیل یک تکه کوچک
    تخم گشنیز 1 قاشق چایخوری
    آب یک و نیم لیوان

    طرز تهیه رول گوشت و تخم مرغ:

    1- گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده و جعفری و نمک و زرد چوبه و فلفل مخلوط کرده و خوب ورز دهید.

    2- تخم مرغ ها را بپزید. گوشت را به چهار قسمت تقسیم کنید و به طور یکنواخت به دور تخم مرغ بزنید. و در روغن سرخ کنید.

    3- آب و رب و زنجبیل و دو قاشق روغن زیتون و تخم گشنیز را روی حرارت بگذارید و رولت را در آن ریخته و با حرارت خیلی کم بپزید وقتی پخته شد یکی یکی برش دهید و در دیس بچینید.

    رولت گوشت و تخم مرغ

    رولت گوشت و تخم مرغ

    %d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af
  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه
  • X