جدیدترین ها در سایت جدیده
%d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%da%a9%d9%84%d8%a7%d8%aa-%d8%b4%d9%88%da%a9%d8%b1
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • homina416876645654

    طرز تهیه دونات قلبی بدون نیاز به فر

    مجموعه : آموزش آشپزی , شیرینی پزی

    طرز تهیه دونات بدون نیاز به فر, دونات بدون نیاز به فر, طرز تهیه دونات بدون فر, دونات

    طرز تهیه شیرینی عید “قطاب” بدون نیاز به فر

    دونات

    مواد لازم طرز جهت تهیه دونات بدون نیاز به فر :

    تخم مرغ ۱ عدد

    شکر یک هشتم پیمانه

    شیر ولرم یک هشتم پیمانه

    آب یک هشتم پیمانه

    خمیر مایه  یک و نیم ق م

    کره یک ششم پیمانه

    نمک یک پنس

    آرد حدود ۲ پیمانه

    روغن جهت سرخ کردن

    طرز تهیه دونات بدون نیاز به فر :

    * یک قاشق سوپخوری از شکر و خمیر مایه و آب ولرم رو مخلوط کرده و روی ظرف در قرار داده و کنار می گذاریم تا عمل بیاد .

    دونات

    * تخم مرغ ، شکر ،کره آب شده و شیر رو با همزن دستی مخلوط می کنیم .

    دونات

    دونات

    * تقریبا نصف پیمانه از آرد رو داخل مواد ریخته و مخلوط می کنیم .

    دونات

    دونات

    * خوب تا حالا خمیر مایه تون حتما عمل اومده …

    دونات

    * خمیر مایه عمل اومده رو به مواد قبل اضافه کنید .

    دونات

    * بعد نمک و  آرد رو کم کم اضافه کنید تا خمیری بدست بیاد که بدست نچسبه .

    دونات

    * ظرفی رو چرب کرده و خمیر رو داخل ظرف قرار بدین و روشو بپوشونید تا حجم خمیر دوبرابر بشه . تقریبا ۲ ساعت زمان می بره .

    دونات

    * روی کاغذ روغنی رو آردپاشی کرده و بعد خمیر رو روی اون باز کنید .

    * سپس با قالب دونات گرد یا قالب دونات قلب خمیرو قالب بزنید .

    دونات

    دونات

    * بعد روشون رو با نایلون بپوشونید تا حجمشون دو برابر بشه .

    * نکته خیلی مهم : باز هم تکرار می کنم حتما سطح کاغذ روغنی رو آرد پاشی کنید وگرنه بعدا به مشکل می خورید .

    دونات

    * داخل ظرفی روغن ریخته و اجازه بدین داغ بشه ، بعد دونات رو داخلش قرار بدین تا با حرارت ملایم سرخ بشه .

    * نکته : موقع جابجایی مواظب دونات ها باشید که پفشون نخوابه .

    دونات

    * بعد دونات رو برگردونید تا طرف دیگه شون هم سرخ بشه .

    دونات

    * و در آخر روی دستمال آشپزخونه قرار بدین تا روغن اضافیشو بگیره .

    دونات

    * و اما مهمترین نکته ( این نکات کلیدی و دقیقی که بهشون اشاره می کنیم فکر نمی کنم بغیر از بهارسایت جای دیگه ای بتونید پیدا کنید {حتی کلاسهای آموزشی} پس کاملا به این نکات توجه کنید ) : طریقه سرخ کردن دونات بسیار بسیار مهمه ، کار خیلی راحتیه ولی اگه دقت نکنید ممکنه خوب پف نکنه یا اینکه بسوزه . موقع سرخ کردن دونات ها ؛ حتما ظرف رو کمی بالاتر از شعله گاز تو دستتون نگهدارید و درحین سرخ کردن ماهیتابه یا قابلمه رو به حالت دورانی بچرخونید تا دونات ها بهتر پف کرده و سرخ بشن .

    دونات

    * و در آخر بعد از اینکه کمی سرد شدن روشون پودر قند بپاشید .

    %d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af
  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه
  • X