جدیدترین ها در سایت جدیده
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • مزون همینا

    طرز تهیه دلمه برگ مو خوشمزه با تمبر هندی

    مجموعه : آموزش آشپزی

    دلمه برگ مو, آشپزی خوشمزه, تمبر هندی

    طرز تهیه دلمه برگ مو خوشمزه با تمبر هندی

    مواد لازم

    پیاز: 1 عدد
    نمک، فلفل قرمز، زردچوبه، فلفل سیاه: به مقدار لازم
    تمرهندی: 1 بسته
    برگ درخت مو (انگور): 500 گرم
    لپه: 1 پیمانه
    برنج آبکش شده : 1 پیمانه
    گوشت چرخ کرده: 300 گرم
    سبزی دلمه: 300 گرم
    آب جوش: 1 لیوان
    غوره: 1/2 پیمانه

    روش تهیه

    تمبر هندی را با یک لیوان آب جوش نیم ساعت خیس کنید سپس از صافی رد کنید آبش را کنار بگذارید. برگ موهای تازه را بشویید و اضافه دم آن را بگیرید آب در قابلمه ای ریخته بجوش که آمد برگها را در قابلمه ریخته حدود 2 تا 3 دقیقه داخل آب جوش بماند تا نرم شود سپس آبکش کنید.

    لپه را پاک کنید بشوید با کمی نمک بپزید نرم شدند، آبکش کرده و کنار بگذارید . برنج را در آب جوش بریزید کمی نرم که شد آبکش کنید کنار بگذارید.

    پیاز رنده شده را با گوشت مخلوط کنید و ورز دهید سپس در کمی روغن سرخ کنید سپس نمک و ادویه را به گوشت اضافه کنید. بعد سبزی دلمه ساطوری، برنج آبکش، لپه پخته را با هم مخلوط کنید در صورت تمایل در این مرحله کمی رب گوجه فرنگی یا رب انار یا تمبرهندی به مواد گوشتی می توانید اضافه کنید تا مواد داخل دلمه طعم بگیرد.

    یک عدد برگ مو را برداشته و مقداری از مایه دلمه را بر اساس اندازه برگ وسط برگ قرار داده و دلمه را به شکل مورد نظر می پیچیم. وقتی تمام برگ ها را با مایه دلمه آماده کردیم، قابلمه ی مناسبی را انتخاب می کنیم و کف آن را با مقداری روغن چرب می کنیم و یک لایه برگ مو کف قابلمه می چینیم. سپس دلمه های پر شده را داخل قابلمه می گذاریم. سپس مقداری روغن با یک لیوان آب تمبرهندی ولرم به دلمه ها اضافه می کنیم، روی حرارت کم قرارمی دهیم سپس یک عدد پیش دستی یا بشقاب که اندازه آن کمی کوچک تر از دهانه قابلمه باشد به صورت بر عکس روی دلمه قرار می دهیم. بعد درب قابلمه را می گذاریم و منتظر می مانیم دلمه ها پخته شوند.

    نکات ویژه آشپزی

    • سبزی دلمه عبارتند از: تره، جعفری، ترخان، شوید، نعناع، مرزه و کمی پیازچه. سبزی دلمه را می توانید به صورت خشک نیز استفاده کنید. توجه داشته باشید که نباید مقدار ترخان زیاد باشد زیرا مزه دلمه تلخ می شود.
    • اگر تمایل دارید طعم دلمه ها ترش مزه باشد از غوره، تمبرهندی، گوجه سبز، آبلیمو، آبغوره جهت چاشنی استفاده کنید.
    • اگر تمایل دارید طعم دلمه ها کمی شیرین باشد از رب گوجه فرنگی و سرکه و شکر یا حتی آبلیمو و شکر جهت چاشنی استفاده کنید.
    • همه دلمه ها به یک طرف در ظرف چیده شود تا زمان بلند کردن دلمه ها وا نروند.
    • قرار دادن بشقاب روی دلمه باعث می شود آن ها باز نشوند.

    طرز تهیه دلمه برگ مو خوشمزه با تمبر هندی

  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه
  • X