جدیدترین ها در سایت جدیده
%d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%da%a9%d9%84%d8%a7%d8%aa-%d8%b4%d9%88%da%a9%d8%b1
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • homina416876645654

    طرز تهیه دال بادمجان با عدس

    مجموعه : آموزش آشپزی , غذاهای گیاهی

    دال بادمجان, عدس, آشپزی با عدس

    طرز تهیه دال بادمجان با عدس

    مواد لازم:

    یک عدد بادمجان بزرگ

    دو عدد پیاز قرمز

    چهار حبه سیر

    دو تکه به اندازه بند انگشت زنجبیل

    چهار قاشق غذاخوری سس کاری روغن جوش

    روغن بادام زمینی

    500 گرم دال عدس

    یک عدد پودر عصاره سبزیجات

    250 گرم آرد سبوس دار

    دو قاشق غذاخوری روغن زیتون

    320 گرم برنج باسماتی

    یک عدد فلفل قرمز تازه

    دو سه برگ کاری تازه

    یک قاشق چای خوری دانه خردل

    روش تهیه

    اگر این غذا را به خوبی و با علاقه بپزید بسیار خوشمزه، مقرون به صرفه و غذای دورهمی خوبی خواهد شد، بنابراین دست به کار شوید. فر را در دمای 180 درجه سانتیگراد یا 350 درجه فارنهایت تنظیم کنید. بادمجان‌ها را به قطعات دو سانتیمتری خرد کنید، پیاز و سیر را پوست گرفته و خرد کنید و زنجبیل را پوست بگیرید و رنده کنید. همه مواد را داخل یک سینی فر با لبه‌های بلند بریزید و سس کاری و روغن بادام زمینی را اضافه کنید. همه مواد را هم بزنید تا به خوبی مخلوط شوند، سپس سینی را به مدت 20 تا 25 دقیقه، یا تا زمانی چسبناک و برشته شود. ظرف را از فر خارج کرده و نیمی از سبزیجات را به یک ماهیتابه بزرگتر منتقل کنید و بقیه آن را داخل فر برگردانید تا گرم بماند، البته فر را خاموش کنید که سبزیجات خشک نشوند. ماهیتابه را روی شعله کم بگذارید و دال عدس را به همراه دو لیوان آب و عصاره سبزیجات اضافه کنید. این مخلوط را هم بزنید و درب آن را بگذارید تا برای حدود یک ساعت و بیست دقیقه یا تا زمانی که دال عدس‌ها له شوند و مخلوط غلیظ شود.

    در همین حال آرد را در یک کاسه بزرگ با نمک مخلوط کنید و یک گودال وسط آن درست کنید. سپس روغن زیتون را به همراه 150 میلی گرم آب به آن اضافه کنید و با چنگال مخلوط کنید تا زمانی که به شکل خمیر دربیاید. خمیر را حسابی ورز دهید تا زمانی که شکل بگیرد سپس آن را به دوازده گلوله کوچک تقسیم کنید. هر یک از این گلوله‌ها را به کمک وردنه باز کنید و تلاش کنید که دایره‌ای کامل، نازک و زیبا درست کنید. سپس یک ماهیتابه را بگذارید روی حرارت مناسب گرم شود و خمیر را داخل آن پهن کنید. برای برشته شدن نان پختن هر سمت آن به مدت یک دقیقه کفایت می‌کند، تا زمانی که هر دو طرف بپزد اما رنگش تیره نشود. نان‌ها را در یک ورق فویل بپیچید که گرم بمانند.

    یک لیوان برنج را به همراه دو لیوان آب و مقدار لازم نمک داخل قابلمه بگذارید تا دم بکشد. در همین زمان برای ساختن روغن طعم دار، فلفل قرمز را قطعه قطعه کرده و آن را داخل یک ماهیتابه کوچک روی شعله متوسط بگذارید و برگ‌های کاری، دانه‌های خردل و مقداری کره بادام زمینی به آن بیفزاید و برای یک تا دو دقیقه هم بزنید. روی نان‌های چاپاتی برنج بریزید و روی آن دال و تکه‌هایی از سبزیجات تنوری شده بریزید. سر آخر هم روغن طعم دار را به آن بیفزایید و لبه‌های چاپاتی را جمع کنید.

    طرز تهیه دال بادمجان با عدس

    %d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af
  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه