جدیدترین ها در سایت جدیده
%d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%da%a9%d9%84%d8%a7%d8%aa-%d8%b4%d9%88%da%a9%d8%b1
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • homina416876645654

    طرز تهیه خورش های قورمه سبزی + آلو اسفناج / خورشهای سبز رنگ خوشمزه

    مجموعه : آموزش آشپزی , انواع خورش

    خورش قورمه سبزی, خورشت آلو اسفناج

    1. خورش آلو اسفناج

    طرز تهیه خورش های قورمه سبزی + آلو اسفناج / خورشهای سبز رنگ خوشمزه

    آلوها را پیش از اضافه کردن به خورشت نیم ساعت درون آب خیس دهید. میتوانید بجای گوشت از مرغ هم استفاده کنید ( طعم این خورشت با مرغ هم عالی میباشد )

    در صورت تمایل مقداری آبلیمو یا اب نارنج به خورشت اضافه کنید تا طعم ترش‌تری داشته باشید.

    مواد لازم

    گوشت گوسفندی 300 گرم
    اسفناج تازه 700 گرم
    تره 300 گرم
    آلو خورشتی 200 گرم
    پیاز 2 عدد
    سیر 1 عدد
    نمک و فلفل به مقدار لازم

    روش تهیه

    1-گوشت ها را درشت خرد کنید و بهمراه 1 پیاز ، سیر و چند لیوان آب داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بپزد ( در زمان پخت گوشت نمک اضافه نکنید ).

    2-داخل ماهیتابه روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید. 1 پیاز باقی مانده را ریز خرد کنید و در روغن تفت دهید تا نرم شود. سپس اسفناج و تره ساطوری شده ( ریز خرد شده ) را اضافه کنید. مجدد چند دقیقه تفت دهید و از روی حرارت بردارید.

    3-پس از اینکه گوشت نیم پز شد مخلوط اسفناج تفت داده شده ، نمک و فلفل را به ان اضافه نمایید و اجازه دهید خورشت حدود 3-2 ساعت با حرارت ملایم جا بیفتد ( به روغن بیفتد ). در دقایق اخر پخت نیز آلوها را اضافه کنید و پس از جا افتادن بهمراه برنج سرو کنید.

    2. خورش قورمه سبزی

    طرز تهیه خورش های قورمه سبزی + آلو اسفناج / خورشهای سبز رنگ خوشمزه

    مهمترین نکته در مزه قورمه سبزی سبزی ان است و برای 500 گرم سبزی به این صورت باید تقسیم بندی کنید ( تره 150 گرم + جعفری 150 گرم + گشنیز 100 گرم + اسفناج 50 گرم + شنبلیله 50 گرم )

    در صورتی که از نوع پخت لوبیا مطمئن نیستید ( دیر پز یا زودپز ) میتوانید لوبیا را نیم پز کنید سپس اضافه نمائید ؛ در زمان تفت دادن سبزی باید روغن را همزمان با سبزی اضافه کنید تا سبزی خشک و تیره نشود. راز یک قورمه سبزی خوشمزه و خوش نما ریز بودن سبزی هاست ( سبزی ها باید کاملا ساطوری و خرد شوند ، همچنین باید در روغن کافی سرخ شوند )

    مواد لازم

    سبزی ( تره.جعفری.گشنیز.اسفناج.شنبلیله ) 500 گرم
    لوبیا قرمز 1 فنجان
    پیاز 1 عدد
    گوشت گوسفند 300 گرم
    لیمو عمانی 5 عدد
    نمک و فلفل به مقدار لازم

    روش تهیه

    1-لوبیا قرمز را از شب قبل در اب خیس دهید و در این مدت چند بار اب ان را تعویض نمائید. برای جلوگیری از سیاه شدن خورشت میتوانید لوبیا قرمز را 10 دقیقه در اب بجوشانید و سپس لوبیاها را ابکشی کنید.

    2-پیاز را ریز خرد کنید و درون روغن تفت دهید تا نرم شود. سپس گوشت های خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت ها تغییر کند. بعد لوبیاها را به گوشت اضافه کنید.

    3-سبزی ها را پس از شستن ریز خرد کنی. سپس درون تابه چند قاشق روغن بریزید و سبزی ها را 15 دقیقه تفت دهید. سپس سبزی های تفت خورده را به خورشت اضافه کنید. لیموهای عمانی را نیز با چنگال سوراخ کنید و داخل قابلمه بیندازید و مواد را مخلوط کنید. پس از مخلوط شدن مواد 3 لیوان اب ولرم داخل قابلمه بریزید و حرارت را زیاد کنید تا خورشت به جوش بیاید.

    4-پس از به جوش امدن خورشت حرارت زیر قابلمه را کم کنید و به مدت 2-3 ساعت اجازه دهید خورشت کاملا جا بیفتد ( به روغن بیفتد ). در این مدت چند بار خورشت را چک کنید تا اب کافی داشته باشد ؛ 10 دقیقه اخر نمک و فلفل بریزید، سپس در قابلمه را 10 دقیقه باز بگذارید تا پخت قورمه سبزی کامل شود. قورمه سبزی را بهمراه برنج سرو کنید.

    %d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af
  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه
  • X