جدیدترین ها در سایت جدیده
%d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%da%a9%d9%84%d8%a7%d8%aa-%d8%b4%d9%88%da%a9%d8%b1
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • homina416876645654

    طرز تهیه خورش اناربیج | غذای محلی شمالی | خورشی شبیه به فسنجان

    مجموعه : آموزش آشپزی , انواع خورش

    روش تهیه خورش اناربیج

    طرز تهیه خورش اناربیج

    اناربیج خورشی از شمال ایران است. این خورش به فسنجان بسیار نزدیک است اما سبزیجات معطر لطف دیگری در این خورش محلی خوشمزه دارد .

    مواد لازم

    گوشت چرخ کرده …. 500 گرم
    گردو چرخ کرده …. 1 پیمانه
    سبزی (تره ، جعفری ، نعنا ، گشنیز ) …. 500 گرم
    تره … 200/جعفری … 150/نعنا … 100/گشنیز … 50
    سبزیجات محلی (خالواش ، چوچاق) …. 100 گرم
    پیاز متوسط …. 1عدد
    رب انار …. 3 تا 5 ق غ (بسته به ترشی آن)
    نمک و فلفل و گلپر

    روش تهیه

    در ابتدای تهیه این غذا خدمت دوستان عرض کنم که اگر دسترسی به سبزیجات محلی ندارید ، میتوانید با بقیه سبزیجاتی که گفته شدند و دسترسی به آنها آسان تر است این غذا را تهیه کنید. اما حتما این غذا با سبزیجات محلی طعم اصیل تری خواهد داشت .

    1-گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده (رنده ریز) و نمک و فلفل مخلوط کرده ورز داده و به صورت قلقلی هایی اندازه یک گردو کوچک آماده میکنیم .

    2-گردو چرخ شده را روی حرارت قرار داده تا فقط داغ شود (دقت کنید تغییر رنگ ندهد) سپس 3 لیوان آب یخ روی گردو ها ریخته و حرارت میدهیم .

    3-سبزی ها را خرد کرده و در کمی روغن تفت میدهیم .

    4-پس از اینکه ترکیب آب و گردو جوش آمد سبزیجات سرخ شده را به خورش اضافه میکنیم . رب انار را نیز در این مرحله اضافه میکنیم . میزان رب انار به ذائقه شما و البته ترشی رب بستگی دارد . در این مرحله از کمی رب نارنج یا رب آلوچه هم میتوانید همراه رب انار استفاده کنید .

    5-قلقلی ها را در همان روغن سبزی کمی تفت داده و به خورش میفزاییم و خورش را به مدت 1 ساعت روی حرارت ملایم قرار داده تا به روغن بیفتد و اصطلاحا خورش جا بیفتد . در این مرحله اگر خورش نیاز به آب دارد میتوانید اضافه کنید .

    توجه

    این خورش باید مانند فسنجان کامل جا افتاده و به روغن بیفتد .

    این خورش را با گوشت تکه ای خورشی و یا مرغابی یا اردک نیز میتوانید درست کنید .

    میتوانید یک پیمانه دانه انار نیز به این خورش اضافه کنید و از میزان رب انار آن کم نمایید .

    طرز تهیه خورش اناربیج | غذای محلی شمالی | خورشی شبیه به فسنجان

    %d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af
  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه
  • X