جدیدترین ها در سایت جدیده
%d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%da%a9%d9%84%d8%a7%d8%aa-%d8%b4%d9%88%da%a9%d8%b1
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • مزون همینا

    طرز تهیه خورشت آلو هویج با گوشت گوسفندی

    مجموعه : آموزش آشپزی , انواع خورش

    طرز تهیه انواع خورشت, خورش آلو هویج, آموزش آشپزی با گوشت گوسفندی

    طرز تهیه خورشت آلو هویج با گوشت گوسفندی

    این خورش را با برنج زعفرانی سرو کنید.

    مواد لازم

    500 گرم گوشت گوسفندی خرد شده
    100 گرم آلو خورشی
    1 عدد پیاز سفید متوسط
    2 عدد هویج
    رب گوجه‌فرنگی
    روغن مایع به میزان لازم
    زردچوبه، نمک و فلفل به میزان لازم

    روش تهیه

    1-پیاز را نگینی خرد کنید و تفت بدهید.

    2-حالا گوشت را اضافه کنید.

    3-زردچوبه را اضافه کنید و با دو لیوان آب بگذارید گوشت روی حرارت ملایم بپزد.

    4-آلوها را که از قبل خیس کرده‌اید به گوشت اضافه کنید.

    5-هویج را که از قبل نیم پز کرده‌اید خلالی کنید وروی بقیه مواد بریزید.

    6-رب گوجه‌فرنگی،فلفل و نمک را هم اضافه کنید و بگذارید خورش خوب جا بیفتد.

    %d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af
  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه
  • X