جدیدترین ها در سایت جدیده
%d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%da%a9%d9%84%d8%a7%d8%aa-%d8%b4%d9%88%da%a9%d8%b1
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • homina416876645654

    طرز تهیه خوراک مرغ و هویج رژیمی

    مجموعه : آموزش آشپزی , انواع خوراک

    طرز تهیه خوراک مرغ, خوراک مرغ, خوراک مرغ و هویج, طرز تهیه خوراک

    خوراک مرغ و هویج به همراه سس لیمو و کره ترکیب پروتئین و سبزیجات به همراه سسی فوق العاده خوش طعم. همانطور که می دانید پروتئین در کاهش وزن نقش موثری دارد و وقتی در کنار سبزیجات که دارای فیبر هستند قرار می گیرد ترکیبی کاملا سالم، برای کسانی که سعی در کاهش وزن دارند را تشکیل می دهند.

    مواد لازم:

    یک قاشق غذا خوری روغن کانولا

    170 گرم گوشت سینه مرغ، بدون استخوان، بدون پوست

    سه چهارم قاشق چای خوری نمک، جدا شده

    سه هشتم قاشق چای خوری فلفل سیاه، جدا شده

    340 گرم هویج خلال شده ( حدود 2 فنجان )

    سه قاشق غذا خوری موسیر خرد شده

    یک قاشق غذا خوری آویشن تازه خرد شده

    نصف فنجان سرکه سفید

    یک فنجان عصاره مرغ بدون نمک

    دو قاشق غذا خوری کره

    دو قاشق غذا خوری برگ جعفری خرد شده تازه

    یک و یک دوم قاشق چای خوری آب لیمو

    روش پخت:

    1. فر را تا دمای 400 درجه گرم کنید.

    2. یک ماهی تابه مخصوص فر را روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید. به ماهی تابه روغن اضافه کنید. روغن را بچرخانید تا همه ماهی تابه چرب شود. روی گوشت مرغ یک چهارم قاشق چای خوری نمک و یک چهارم قاشق چای خوری فلفل بریزید. مرغ را به ماهی تابه اضافه کنید. 4 دقیقه و یا تازمانی که یک طرفش قهوه ای رنگ شد بپزید. مرغ را برگردانید، سپس ماهی تابه را درون فر قرار دهید، در دمای 400 درجه به مدت 8 دقیقه بپزید و بعد از پختن مرغ را از ماهی تابه خارج کرده و داخل فر گرم نگه دارید.

    3. در حالی که مرغ پخته می شود، هویج ها را در یک بخار پز سبزیجات بچینید، و به مدت 7 دقیقه یا تا زمانی که نرم شوند بخارپز کنید. هویج ها را از بخارپز خارج کنید، یک چهارم قاشق چای خوری نمک رویشان بریزید.

    4. ماهی تابه را روی حرارت متوسط رو به بالا برگردانید، موسیر و آویشن را اضافه کنید، به مدت یک دقیقه بپزید. سرکه را اضافه کنید، به جوش بیاوریدش طوری که نصفش تبخیر شود، عصاره مرغ را اضافه کنید، به جوش بیاوریدش، و به مدت 5 دقیقه پختن را ادامه دهید، شعله را کم کنید.

    5. کره را اضافه کنید و با یک قاشق چوبی مرتب بهم بزنیدش تا کاملا آب شود. ماهی تابه را از روی شعله بردارید. یک چهارم نمک و یک هشتم فلفل باقی مانده را اضافه کنید، جعفری و آب لیمو را نیز همینطور، و خوب بهم بزنید. هویج ها را به صورت مساوی بین 4 ظرف تقسیم کنید، رویشان مرغ بگذارید. با قاشق سس را روی مرغ ها و هویج ها قرار دهید.

    %d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af
  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه
  • X