جدیدترین ها در سایت جدیده
%d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%da%a9%d9%84%d8%a7%d8%aa-%d8%b4%d9%88%da%a9%d8%b1
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • homina416876645654

    طرز تهیه خوراکی عربی مناسب گیاهخواران

    مجموعه : آموزش آشپزی , انواع پیش غذا , انواع خوراک , غذاهای بین المللی

    آموزش پخت یک پیش غذای سالم و بدون گوشت

    حُمص یا نخود – ارده یک خوراک مدیترانه ای – عربی است که در خاورمیانه و به خصوص در لبنان بسیار محبوب است؛ و در رستوران‌‌‏ها در به‌‌‏عنوان پیش غذا سرو می‌شود.

    حُمُص لبنانی؛ یک نیم چاشت فوق العاده خوشمزه و مقوی

    این غذا بدلیل وجود نخود دارای مقدار فراوانی آهن، ویتامین سی و پروتئین است. همچنین دارای فیبر فراوانی است که برای سیستم گوارش  بدن مفید است. این نوع فیبر، گلوکز (قند) و کلسترول خون را کاهش می دهد. همچنین نیاز به انسولین را در افراد دیابتی کاهش می‌‌‏دهد.

    این غذای بدون گوشت، گزینه خوبی برای گیاهخواران است. حمص را به عنوان پیش غذا همراه با دیگر پیش‌‌‏غذاهای لبنانی مانند تبوله و نان پیتا کنار غذاهای گوشتی مانند مرغ کبابی، کباب کوبیده یا کوفته سرو می‌کنند.

    مواد لازم جهت تهیه حمص لبنانی :

    نخود: ۴۰۰ گرم

    ارده کنجد: نصف پیمانه معادل ۸ قاشق غذاخوری (روغن کنجد یا ارده کنجد(

    روغن زیتون: ۶ قاشق غذاخوری

    سیر: ۴ حبه

    نمک: به مقدار کافی

    لیمو ترش: ۲ عدد

    فلفل قرمز: نصف قاشق سوپ‌خوری

    طرز تهیه یک پیش غذای خوشمزه و لبنانی:

    1. نخود را می‌پزیم و آب آن را می‌گیریم. یک چهارم پیمانه از آب آن را نگه می‌داریم و بقیه آب را بیرون می‌‌‏ریزیم.

    2. نخودهای پخته را داخل مخلوط کن یا دستگاه غذا‌ساز می ریزیم تا خرد شوند.

    3. سیر پوست کنده و نمک را داخل هاون می‌‌‏ریزیم و کاملا له می‌کنیم. ارده کنجد، روغن زیتون و آب لیمو ترش را داخل مخلوط سیر ریخته و با هاون و یا قاشق چوبی کاملاً می‌‌‏زنیم.

    4. مخلوط بالا را داخل نخود می‌ریزیم و کاملاً مخلوط می کنیم تا مخلوط خمیر مانند غلیظ و یکدستی به دست آید. اگر خشک بود، کمی از آب نخود و یا آبلیمو را داخل آن می‌‌ریزیم تا لطیف گردد.

    5. حمص را داخل ظرف مناسب سرو می‌ریزیم و قبل از سرو، روی آن کمی روغن زیتون می‌ریزیم و با نعنای تازه، نخودهای پخته و کمی زرشک تازه تزئین می‌نماییم. این غذا را می‌‌‏توان همراه خیار شور، تربچه و پیاز سرو کنید.

    فوت کوزه گری:

    1. می‌‌‏توانید نخود را از قبل خیس کنید و پوست بگیرید واگر فرصت نبود، بعد از پخت پوست آن را بگیرید.

    2. اگر طعم سیر خام را دوست ندارید می‌‌‏توانید سیر را بپزید و سپس با نمک و فلفل قرمز و روغن کنجد مخلوط کنید.

    3. می‌‌‏توانید از زیتون هم برای تزئین استفاده کنید.

    برگرفته از سایت برترین ها

    %d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af
  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه
  • X