جدیدترین ها در سایت جدیده
%d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%da%a9%d9%84%d8%a7%d8%aa-%d8%b4%d9%88%da%a9%d8%b1
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • مزون همینا

    طرز تهیه حلوای جدید و جالب آلبالو

    مجموعه : آموزش آشپزی , شیرینی پزی

    آموزش تهیه حلوای آلبالو

    حلوای آلبالو

    مواد لازم جهت تهیه حلوای لذیذ آلبالو:

    آرد سفید شیرینی‌پزی 200 گرم

    آرد سنگک 40 گرم

    آب 350 میلی‌لیتر

    شکر 300 گرم

    مارگارین 225 گرم

    روغن مایع 80 میلی‌لیتر

    آلبالو بدون هسته 300 گرم

    جوهرلیمو 1 قاشق چای خوری

    رنگ آلبالویی چند قطره

    شربت آلبالو 200 میلی لیتر

    روش تهیه حلوای خوش رنگ آلبالو:

    1. ابتدا آرد سنگک را آنقدر تفت می‌دهیم تا کاملا برشته شود. سپس آن را الک کرده، کنار می‌گذاریم.

    2. آرد سفید شیرینی‌پزی را تا حدی تفت می‌دهیم که بوی خامی آن گرفته شود ولی رنگش خیلی تغییر نکند. در قابلمه‌ای گود آب، شربت،  شکر، آلبالو، رنگ و جوهرلیمو را مخلوط کرده، روی حرارت می‌گذاریم تا جوش آید.

    3. داخل تابه‌ای که می‌خواهیم حلوا را تهیه کنیم کره را ذوب کرده، آردها را داخل آن الک می‌کنیم سپس روغن مایع را به مخلوط اضافه می‌کنیم و یک دقیقه تفت می‌دهیم.

    4. حال با ملاقه به آرامی شربت را به مخلوط آرد و کره اضافه کرده، هم می‌زنیم تا جایی که حلوای لطیفی حاصل شود؛ حال از روی حرارت بر می‌داریم و آن را با آلبالو و ترافل‌های شکلاتی و ورق طلای خوراکی تزیین می‌کنیم.

    %d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af
  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه
  • X