جدیدترین ها در سایت جدیده
%d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%da%a9%d9%84%d8%a7%d8%aa-%d8%b4%d9%88%da%a9%d8%b1
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • homina416876645654

    طرز تهیه تصویری مارمالاد برشی ویژه سفره عید

    مجموعه : آموزش آشپزی , شیرینی پزی , عید نوروز 95, لحظه تحویل سال 95, اس ام اس و پیامک, تزیین سفره هفت سین, تزیین تخم مرغ 7 سین, سبزه نوروز, طرز تهیه شیرینی های جدید , ویژه ها

    طرز تهیه تصویری مارمالادی برشی, طرز تهیه مارمالادی برشی, مارمالادی برشی, طرز تهیه مارمالاد

    مواد لازم جهت تهیه مارمالاد برشی :

    کره 3/4 پیمانه نرم شده
    شکر 2/3 پیمانه
    تخم مرغ 1 عدد هم دمای محیط
    وانیل 1 ق چ
    آرد 2 پیمانه
    بیکینگ پودر 1/2 ق چ
    نمک 1/2 ق چ
    مارملاد 1/2 پیمانه تمشک یا توت فرنگی یا زرد آلو

    طرز تهیه مارمالاد برشی:

    مارمالاد برشی

    1- فر را بادمای 175 درجه سانتیگراد گرم نموده و کف سینی فر کاغذ روغنی میگذاریم.

    2- کره و شکر را با همزن میزنیم تا کرکی و یکدست شوند (مثل تصویر)

    از همزن دستی هم میتونید استفاده کنید اما تایم همزدن شما فوق العاده زیاد خواهد شد.

    مارمالاد برشی

    3- تخم مرغ و وانیل را اضافه نموده مجدد با همزن هم می زنیم

    مارمالاد برشی

    4- در ظرف دیگری آرد + نمک + بیکینگ پودر را ترکیب نموده والک میکنیم و به مواد اضافه میکنیم.
    کمی با همزن میزنیم تا تریکب شوند (با سرعت کم)

    مارمالاد برشی

    5- بر روی سطحی که آرد پاشی شده (کمی) خمیر را مثل تصویر باز میکنید.( 30 در 3 سانت) اندازه تقریبی می باشد ومیتونید با توجه به سایز سینی خودتون تعیین کنید.

    با این مقدار 4 نوار مثل تصویر زیر خواهید داشت.

    مارمالاد برشی

    6 – وسط خمیر با انتهای قاشق چوبی (و یا حتی انگشتت دست) شیار ایجاد میکنیم.

    مارمالاد برشی

    منوی نوروز 95 - شماره 1 : کوکی های ساده

    7 -سپس داخل شیار را با مارمالاد پر میکنیم. ( با توجه به اندازه دستور 2 ق غ برای هر کدام کافیه)

    مارمالاد برشی

    8 – مارمالاد توت فرنگی و تمشک برای این شیرینی گزینه خوبیه ولی هر مارمالادیک هدوست دارید میتونید استفاده کنید

    داخل فر به مدت 15 تا 20 دقیقه تا زمانی که طلایی کم رنگ شود قرار می دهیم.

    مارمالاد برشی

    بعداز پخت اجازه میدیم خنک بشه (10 دقیقه کافیه) سپس به اندازه 1 ونیم سانت برش می دهیم.با این مقدار حدود 55 تا 65 عدد شیرینی خواهید داشت

    مارمالاد برشی

    مارمالاد برشی

    مارمالاد برشی

    %d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af
  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه
  • X