جدیدترین ها در سایت جدیده
%d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%da%a9%d9%84%d8%a7%d8%aa-%d8%b4%d9%88%da%a9%d8%b1
تازه های اخبار
بیشتر >>
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • طرز تهیه ترشی لوبیا سبز با فلفل هندی

    مجموعه : آموزش آشپزی , انواع ترشی

    ترشی لوبیا سبز, ترشی لوبیا, لوبیا سبز

    طرز تهیه ترشی لوبیا سبز با فلفل هندی

    مواد لازم

    1350 گرم لوبیا سبز تازه

    سه پیمانه آب

    سه پیمانه سرکه سیب

    یک قاشق غذاخوری نمک ترشی

    3 قاشق غذاخوری شوید تازه

    نصف قاشق چایخوری فلفل هندی

    6 حبه سیر رنده شده

    روش تهیه

    1-لوبیاها را بشویید و آبکش کنید. سر و ته و نخ اضافه آنها را بگیرید. آنها را داخل قابلمه قرار دهید و رویشان آب جوشیده بریزید تا همه سطح آنها را بپوشاند. دوباره به مدت 3 دقیقه روی حرارت متوسط قرار دهید تا بجوشد.

    2-لوبیاها را داخل کاسه بزرگ بریزید.

    3-در یک قابلمه بزرگ، سه پیمانه آب، سرکه، نمک ترشی، شوید، فلفل قرمز و سیر را با هم مخلوط کنید. روی حرارت قرار دهید تا بجوشند. سپس در دمای اتاق خنک کنید. بهتر است پیش از سرو به مدت 4 ساعت آن را سرد کنید و دو هفته داخل یخچال نگهداری کنید.


    زمان تهیه: 40 دقیقه

    زمان باقی ماندن در چاشنی: 4 ساعت

    زمان پخت: 3 دقیقه

    فرایند سرد شدن: یک ساعت و نیم

    %d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af
  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه
  • X