جدیدترین ها در سایت جدیده
%d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%da%a9%d9%84%d8%a7%d8%aa-%d8%b4%d9%88%da%a9%d8%b1
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • مزون همینا

    طرز تهیه تارت گلابی و بادام پرطرفدار

    مجموعه : آموزش آشپزی , شیرینی پزی

    طرز تهیه تارت گلابی و بادام, طرز تهیه تارت گلابی, تارت گلابی و بادام, تارت گلابی

    یکی از میوه‌های خوشمزه و پرطرفدار است. اگر عاشق گلابی هستید و همیشه این میوه را در منزل دارید، می‌توانید این تارت را آماده کرده و لذت ببرید.

    مواد لازم برای خمیر :

        100 گرم کره خرد شده
    225 گرم آرد
    25 گرم پودر قند
    1 عدد تخم‌مرغ
    مواد لازم برای داخل تارت
    175 گرم کره
    175 گرم شکر
    3 عدد تخم‌مرغ
    175 گرم پودر بادام
    40 گرم آرد
    6 تا 8 عدد گلابی
    1 پیمانه بادام خرد شده

    تارت گلابی و بادام

    طرز تهیه تارت گلابی و بادام:

    1.   در ظرف مناسبی آرد را بریزید، سپس تکه‌های کره را همراه پودر قند اضافه کنید. با دست مواد را مخلوط کنید تا شبیه خرده‌نان شود. حالا تخم‌مرغ زده شده را اضافه کرده و به‌آرامی مواد را ورز دهید تا خمیر تارت آماده شود. خمیر را داخل کیسه فریزر بگذارید و آن را به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.

    2. برای آماده کردن مواد داخل تارت، کره آب شده را با شکر در ظرف مناسبی خوب بزنید، سپس تخم‌مرغ‌های زده شده را اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید. حالا پودر بادام و آرد را اضافه کنید. مواد را خوب با هم مخلوط کنید. ظرف را تا زمان آماده کردن پای داخل یخچال قرار دهید. گلابی‌ها را بشویید و پوست بگیرید، سپس به‌صورت نوارهای باریک آنها را خرد کنید. گلابی‌های خرد شده را هم داخل یخچال بگذارید.

    3.  بعد از زمان ذکر شده خمیر را داخل قالب تارت که از قبل چرب کرده‌اید باز کنید تا کف و دیواره‌های آن کاملا با خمیر پوشیده شود. اضافی خمیر را از لبه قالب جدا کنید. حالا قالب را دوباره به مدت 30 دقیقه داخل یخچال بگذارید.

    4. بعد از این زمان فر را با دمای 180 درجه سانتی‌گراد روشن کنید. مایه داخل تارت را که آماده کرده بودید، داخل قالب، روی خمیر بریزید. حالا تکه‌های گلابی را روی مایه بچینید. دقت کنید که گلابی‌ها را با فاصله از هم بچینید و به هم نچسبانید. در انتها تکه‌های بادام را روی مواد بریزید.

    5.  قالب را به مدت 50-40 دقیقه داخل فر قرار دهید تا تارت شما آماده شود.

    %d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af
  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه
  • X