جدیدترین ها در سایت جدیده
%d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%da%a9%d9%84%d8%a7%d8%aa-%d8%b4%d9%88%da%a9%d8%b1
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • homina416876645654

    طرز تهیه آش رشته مجلسی آذری

    مجموعه : آموزش آشپزی , انواع آش و سوپ

    آش رشته, آش مجلسی, آش آذری

    طرز تهیه آش رشته مجلسی آذری

    مواد لازم

    سبزی آش پاک شده یک کیلوگرم
     رشته آش ۴۰۰ گرم
     نخود، لوبیا چیتی و عدس پخته  روی هم یک و نیم پیمانه
     جو پخته شده  یک پیمانه
    هویج رنده شده یک پیمانه
    کلم برگ خرد شده دو پیمانه
    پیاز داغ نصف پیمانه
    نعنا و سیر داغ به میزان لازم
    نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
    روغن دو قاشق غذاخوری

    روش تهیه

    تمام حبوبات، جو، کلم و هویج را به همراه سبزی آش می پزیم. پس از نیم پز شدن، نیمی از پیاز داغ و مقداری سیر و نعنا داغ، فلفل و زردچوبه را به آن اضافه کرده و می گذاریم تا بپزد. بعد از جا افتادن، رشته آش را افزوده و باقی پیاز داغ و روغن را اضافه می کنیم و تا زمان جا افتادن رشته روی شعله گاز می گذاریم.آشپزی

    طرز تهیه آش رشته مجلسی آذری

    %d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af
  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه
  • X