جدیدترین ها در سایت جدیده
%d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%da%a9%d9%84%d8%a7%d8%aa-%d8%b4%d9%88%da%a9%d8%b1
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • homina416876645654

    طرز تهیه آش ترخینه دوغ اراکی لذیذ

    مجموعه : آموزش آشپزی , انواع آش و سوپ

    ترخینه دوغ, طرز تهیه ترخینه دوغ, آش ترخینه دوغ, غذای ارکی ها

    اگر تابه‌حال آش ترخینه دوغ اراکی نخورده‌اید یعنی با یکی از بهترین طعم‌ها و آش‌های اصیل ایرانی آشنا نشده‌اید.

    ترخینه دوغ، آشی اصیل و سنتی است که مردم استان مرکزی به‌خصوص اراکی‌ها روی آن خیلی تعصب دارند. آشی که می‌توانید در یک عصر جمعه آن را درست کنید و برای مهمان‌هایتان سرو کنید.

    مواد لازم برای 4  نفر جهت تهیه آش ترخینه دوغ :

    1 پیمانه نخود و لوبیای پخته
    2 پیمانه  سبزی آش (تره گشنیز اسفناج چغندر)
    4 تا 5 عدد  ترخینه
    1 عدد  پیاز متوسط
    به میزان لازم زردچوبه و نمک
    2 تا 3 ق س روغن‌زیتون
    به میزان لازم  نعنا داغ

    ترخینه دوغ

    طرز تهیه آش ترخینه دوغ :

    1. سبزی خرد شده را با کمی آب بگذارید بپزد. وقتی سبزی نیم‌پز شد، ترخینه‌ها را که از قبل خیس کرده‌اید، اضافه کنید.

    2. یک قاشق روغن‌زیتون را هم روی ترخینه‌ها بریزید.

    3. حالا نخود و لوبیای پخته را اضافه کنید و بعد از ریختن نمک بگذارید روی حرارت کم بپزد.

    4. در پایان پیاز را نگینی خرد کنید و آن را با زردچوبه و نعنا تفت دهید، سپس روی آش بریزید.

    نکته

    برای درست کردن ترخینه دوغ ترش، بلغور گندم و کمی سبزی خشک مثل نعنا و پونه را با هم مخلوط کنید و بگذارید بپزد. وقتی خوب پخت، با دست آنها را به‌اندازه دلخواه دربیاورید و بگذارید خشک شود.

    %d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af
  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه