جدیدترین ها در سایت جدیده
%d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%da%a9%d9%84%d8%a7%d8%aa-%d8%b4%d9%88%da%a9%d8%b1
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • homina416876645654

    طرز تهیه آسان مارشمالو / عشق بچه ها و بزرگترها

    مجموعه : آموزش آشپزی , شیرینی پزی

    طرز تهیه مارشمالو, مارشمالو, عکس مارشمالو

    یکی از خوراکی هایی که نه تنها بچه ها، بلکه خیلی از بزرگترها نیز عاشق آن هستند، مارشمالو است. طرز تهیه آن بسیار آسان است. تهیه این مارشمالوهای خوشمزه را به شما آموزش می دهیم.

    مواد لازم جهت تهیه مارشمالو:

    آب: ١٢۵ گرم
    شکر: ١۶٠ گرم
    پودر ژلاتین:٢ قاشق غذاخوری
    وانیل:  ١/٢ قاشق چایخوری
    گلوکز:  ١٢۵ گرم
    آب سرد برای ژلاتین:  ۶٠ گرم
    مارشمالو

    روش تهیه مارشمالو:

    1. ابتدا ١٢۵ گرم آب را با شکر روی حرارت می گذاریم و یک قاشق درجه‌دار دیجیتالی داخل آن قرار می‌دهیم تا دمای مخلوط پس از جوشیدن به ١١٠ درجه سانتی‌گراد برسد.

    2. در این فاصله ژلاتین را روی آب سرد پاشیده و روی بخار آب می‌گذاریم، گلوکز را نیز به مواد اضافه می‌کنیم و اجازه می‌دهیم تا مواد ذوب و شفاف شوند. سپس مایه را کاملا داغ داخل کاسه همزن ریخته وانیل را اضافه کرده و شروع به هم‌زدن می کنیم تا کمی پف کند.

    3. در این مرحله شربت قوام آمده را آرام آرام اضافه می کنیم و به همزن ادامه می‌دهیم تا مارشمالو، سفید، پفکی و فومی شکل شود، داخل قالب یا سینی کاغذ روغنی پهن کرده و مواد را به سرعت در آن پهن می‌کنیم. حال آن را ۴ تا ۵ ساعت در یخچال می‌گذاریم سپس برش داده و در نارگیل یا پودر شکر می‌غلتانیم.

    4. من برای تزیین از شکلات تلخ ذوب شده و شیرین گندمک استفاده کرده‌ام.

    %d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af
  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه