جدیدترین ها در سایت جدیده
%d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%da%a9%d9%84%d8%a7%d8%aa-%d8%b4%d9%88%da%a9%d8%b1
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • homina416876645654

    طرز تهیه آبگوشت سنتی (دیزی) + پیشنهادهای خوشمزه آبگوشتی

    مجموعه : آموزش آشپزی , غذاهای گوشتی

    لیست غذاهای ایرانی, آبگوشت, روش تهیه آبگوشت, طرز تهیه آبگوشت, آموزش درست کردن آبگوشت, دستور پخت آبگوشت

    طرز تهیه آبگوشت سنتی (دیزی) + پیشنهادهای خوشمزه آبگوشتی

    مواد لازم

    گوشت گوسفند با استخوان   نیم کیلوگرم

    نخود و لوبیا                            یک لیوان

    دنبه گوسفند!                       200 گرم

    بلغور گندم                            دو قاشق غذاخوری

    نمک، فلفل و زردچوبه            به میزان لازم

    سیب زمینی                         سه عدد متوسط

    رب گوجه فرنگی                    سه قاشق غذاخوری

    پیاز                                       یک عدد

    لیموعمانی                           سه عدد

    روش تهیه

    نخود، لوبیا، گوشت، دنبه، بلغور گندم و یک عدد پیاز درسته را در یک قابلمه ریخته، نمک، فلفل و زردچوبه را همراه 6 الی 7 لیوان آب به آن اضافه کرده، تا 4 الی 6 ساعت بپزد و کاملاً پخته و لعاب بیندازد.

    پیاز درسته را دور انداخته، سه قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی، سه عدد سیب زمینی متوسط و سه عدد لیمو عمانی را اضافه کرده، تا آبگوشت دو ساعت دیگر بپزد و آماده تناول شود.

    می توان آب غذا را جدا کرد و حبوبات، گوشت و سیب زمینی را کوبید تا گوشت کوبیده آماده شود.

    کالری موجود در آبگوشت

    مقدار کالری موجود در کل آبگوشت حدوداً 3750 کیلو کالری می باشد.

    مقدار کالری موجود در یک کاسه ماست خوری از آبگوشت حدودا ً310 کیلو کالری می باشد.

    مقدار کالری موجود در یک بشقاب میوه خوری از گوشت کوبیده حدوداً 830 کیلو کالری می باشد.

    پیشنهادهای خوشمزه آبگوشتی

    اجزای اصلی این غذا گوشت و حبوبات هستند و با توجه به اقلیم ناحیه‌ای که این غذا در آنجا پخت می‌شود، سایر مواد غذایی به آن اضافه خواهد شد؛  مثلاً شمالی‌ها در آبگوشتشان سیر می‌ریزند و کرمانی‌ها آن را با زیره طعم‌دار می‌کنند اما وجود گوشت و حبوبات وجه تشابه تمام آبگوشت‌هاست.

    برای تهیه این غذا بهتر است چند نکته را همیشه به یاد داشته باشید:

    1- حبوبات را باید به مدت 24 ساعت قبل از پخت خیس کنید. به این ترتیب ویژگی نفاخ بودن آن‌ها تا حدودی کاهش خواهد یافت. در صورتی که در طول خیساندن، پوست حبوبات از آن‌ها جدا شود و به سطح آب بیاید، مشخص می‌شود حبوبات کهنه هستند و باید بعد از خیساندن آن‌ها را در میان حوله‌ای قرار دهید و با ساییدن تمام پوست‌هایشان را بگیرید البته چه بهتر که حبوبات مرغوب را در تهیه این غذا مورد استفاده قرار دهید.

    2- می‌توانید برای گرفتن هرچه بیشتر نفخ حبوبات، آن‌ها را بجوشانید و کف حاصل از جوش خوردن آن‌ها را بگیرید سپس آن‌ها را به آبگوشت اضافه کنید.

    3- فراموش نکنید بهترین قابلمه برای پخت این غذا دیگ سنگی و بعد چدن و آخرین گزینه قابلمه مسی است. به این ترتیب طعم غذای تهیه شده بهتر خواهد بود.

    4- می‌توانید دیگ سنگی را به یک زودپز دستی نیز تبدیل کنید، می‌پرسید چطور؟ با خمیر گرفتن در گذاشته شده دیگ. به این ترتیب که خمیر نان را به دور در گذاشته شده دیگ بچسبانید تا محتویات قابلمه روی حرارت ملایم در زمان سریع‌تری پخته شوند.

    5- بهترین ادویه برای آبگوشت زردچوبه است بنابراین هیچ ادویه‌ای جای آن را نمی‌گیرد. البته افزودن کمی زعفران دم‌کرده و زیره نیز می‌تواند به آبگوشت طعم بهتری بدهد.

    6- بهترین گوشتی که برای تهیه آبگوشت توصیه می‌شود گوشت گردن است زیرا هم لطیف و هم چرب است و بعد از پخت آبگوشت روغن می‌اندازد و باعث می‌شود طعمش لذیذ شود.

    7- بهترین همراه این غذا سبزی خوردن و به خصوص برگ‌های تازه نعناع است زیرا به هضم این غذا (که به دلیل داشتن پروتئین و چربی فراوان سنگین است) کمک می‌کند.

    8-بهترین زمان پخت این غذا از شب تا صبح روی حرارت بسیار ملایم است. به این ترتیب آبگوشت به آرامی پخته می‌شود و خوشمزه خواهد شد.

    %d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af
  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه