جدیدترین ها در سایت جدیده
%d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%da%a9%d9%84%d8%a7%d8%aa-%d8%b4%d9%88%da%a9%d8%b1
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • homina416876645654

    طبع گل گاوزبان + نحوه دم کردن گل گاوزبان + عکس گل گاو زبان

    مجموعه : آموزش آشپزی , انواع نوشیدنی , پزشکی و سلامت , تغذیه سالم

    طبع گل گاوزبان, نحوه دم کردن گل گاوزبان, عکس گل گاو زبان

    طبع گل گاوزبان + نحوه دم کردن گل گاوزبان + عکس گل گاو زبان

    گل‌گاوزبان دارای طبع گرم و خشک است همچنین ضد بلغم و سودا، خواب‌آور، آرام‌بخش، مفرح، تسریع کننده و رقیق کننده خون و باز کننده عروق است.

    نحوه دم کردن گل گاوزبان :

    مواد اولیه برای دم کردن گل گاوزبان :

    گل گاوزبان : ۱/۳ پیمانه
    لیمو امانی : کوچک دو عدد
    نبات : ۱/۴پیمانه
    آب جوش : به میزان لازم

    طبع گل گاوزبان + نحوه دم کردن گل گاوزبان + عکس گل گاو زبان

    طرز تهیه دمنوش گل گاوزبان :

    داخل قوری که گنجایش سه پیمانه آب جوش را داشته باشد، گل گاوزبان و نبات را ریخته، سپس لیمو امانی‌ها را شسته و با چنگال روی پوست آن چند سوراخ ایجاد می‌کنیم.

    لیموها را به محتویات قوری اضافه کرده و قوری را از آب جوش پر می‌‌نماییم. سپس روی بخار کتری یا سماور قرار داده و دم نوش را به مدت ۳۰-۲۰ دقیقه دم می‌کنیم.

    قبل از این‌که دم نوش را در فنجان یا لیوان بریزیم یک بار مواد داخل قوری را هم می‌زنیم یا این‌که یک پیمانه از دم نوش را در لیوان ریخته، سپس آن را دوباره به قوری برگردانیم، تا محتویات قوری یک‌دست شود.

    %d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af
  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه
  • X