جدیدترین ها در سایت جدیده
%d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%da%a9%d9%84%d8%a7%d8%aa-%d8%b4%d9%88%da%a9%d8%b1
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • homina416876645654

    طبع اسفناج + طرز تهیه 2 غذای مفید با اسفناج

    مجموعه : پزشکی و سلامت , تغذیه سالم

    طبع اسفناج, طرز تهیه غذا با اسفناج

    اسفناج

    یک پیمانه اسفناج حدود ۲۰ درصد فیبر دارد که مانع یبوست است و به هضم غذا کمک می‌کند. فیبر موجود در این سبزی، قند خون را پایین نگه داشته و با ایجاد حس سیری می‌تواند مانع از پرخوری شود.

    ویتامین C و E، بتاکاروتن، منگنز، روی و سلنیوم موجود در اسفناج همگی از آنتی‌اکسیدان‌های قوی برای مقابله با پوکی استخوان، گرفتگی رگ‌ها و فشار خون بالاست. این سبزی پرخاصیت سرشار از ویتامین‌های مختلف از جمله A، K، D و E بوده و حاوی مواد معدنی خوبی نیز هست.

    طبع اسفناج :

    اسفناج گیاهی سرد و تر است.

    املت ویژه

    مواد لازم جهت تهیه املت ویژه:

    1-تخم مرغ سه عدد  2- شیر یک قاشق غذاخوری  3-نمک یک چهارم قاشق چایخوری  4-روغن زیتون دو قاشق غذاخوری  5-پیاز یک دوم خرد شده  6-پیازچه یک عدد خرد شده  7-سیر دو حبه خرد شده  8-اسفناج جوان یک پیمانه خرد شده  9-دانه کامل (گندم ، جو) یک دوم پیمانه ، پخته شده

    روش تهیه املت ویژه:

    در ظرفی بزرگ تخم مرغ ها ، شیر و نمک را با هم مخلوط کرده و کنار بگذارید . یک قاشق غذاخوری روغن زیتون را در تابه ای مناسب روی حرارت متوسط قرار دهید . پیاز ، سیر را اضافه کرده و به مدت دو دقیقه تفت دهید . اسفناج جوان ، دانه ها و باقیمانده روغن زیتون را اضافه کرده و مخلوط را به خوبی هم زده و به مدت 5-3 دقیقه پخت را ادامه دهید . حرارت را کم کرده و مخلوط تخم مرغ را به تابه اضافه کرده و به آرامی هم بزنید تا تخم مرغ با سبزی و دانه ها مخلوط شود و به مدت 3-2 دقیقه پخت را ادامه دهید تا تخم مرغ پخته شود . سپس تابه را از روی حرارت برداشته و پیازچه ، فلفل سیاه را برای مزه دارکردن اضافه کنید. سپس غذا را با نان دلخواه سرو و نوش جان کنید .

    *این وعده غذایی منبعی خوب از پروتئین ، کربوهیدرات ، کلسیم ، آهن ، فولات و فیبر است .

    پاستا لیمویی با اسفناج

    مواد لازم جهت تهیه پاستا لیمویی با اسفناج:

    1-پاستا 230 گرم 2-روغن زیتون دو قاشق غذاخوری 3-برگ اسفناج جوان 450 گرم  4-آب لیمو تازه یک چهارم پیمانه  5-پوست لیمو ترش یک دوم قاشق چایخوری رنده شده  6-نمک یک دوم قاشق چایخوری  7-پنیر پارمزان چهار قاشق غذاخوری

    روش تهیه پاستا لیمویی با اسفناج :

    پاستا را مطابق دستور روی بسته آماده کنید به طور همزمان ، روغن زیتونت را در تابه ای بزرگ روی حرارت ملایم قرار دهید . اسفناج را اضافه کرده و به مدت دو دقیقه آنها را حرارت دهید تا نرم شوند آب لیمو و رنده پوست لیمو ترش را اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید سپس مخلوط را با نمک مزه دار کنید. مخلوط اسفناج و آب لیمو را به پاستا اضافه کرده و خوب هم بزنید تا مواد با هم مخلوط شوند .پنیر پارمزان را روی پاستا به خوبی پخش کرده و سرو کنید.

    *این وعده غذایی منبعی خوب از ویتامین c  ، A ، اسید فولیک ، فیبر ، کلسیم ، کربوهیدرات است .

    %d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af
  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه