جدیدترین ها در سایت جدیده
%d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%da%a9%d9%84%d8%a7%d8%aa-%d8%b4%d9%88%da%a9%d8%b1
تازه های اخبار
بیشتر >>
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • شیرینی مخصوص گردویی عید نوروز 95 – 1395 + روش تهیه + نکات ریز

    مجموعه : آموزش آشپزی , انواع نوشیدنی

    شیرینی مخصوص, شیرینی گردویی, شیرینی پزی, عید نوروز

    شیرینی مخصوص گردویی عید نوروز 95 - 1395 + روش تهیه + نکات ریز

    اغلب شیرینی های مناسب نوروز حالتی بیسکویتی دارند و معمولاً سعی میکنیم با شکلات مذاب یا مغزیجات و ترافل ها به آن شیرینی ها ظاهری زیبا بدهیم. این بار شیرینی های خانگی را با شکوفه های بهاری تزئین کردیم.

    مواد لازم برای شیرینی نسکافه و گردو برای نوروز

    کره : 50 گرم
    پودر قند : 40 گرم
    نسکافه : 1 قاشق سوپخوری
    آب یا شیر : 1 قاشق سوپخوری
    زرده تخم مرغ : 1 عدد
    گردوی ریز شده : نصف پیمانه
    آرد : 100 تا 120 گرم
    بیکینگ پودر : یک چهارم قاشق چایخوری

    روش تهیه شیرینی نسکافه و گردو برای نوروز

    کره و پودر قند را با همزن بزنید.
    نسکافه را در آب یا شیر حل کنید و به کره اضافه کنید.
    سپس زرده تخم مرغ و گردو را نیز اضافه کنید.
    مخلوط آرد و بیکینگ پودر را کم کم بیفزایید تا اندازه ای که خمیر به دست نچسبد.
    خمیر را ما بین نایلون باز کرده، به اشکال مختلف قالب بزنید و در سینی فر قرار دهید.
    بیسکوییت را با دمای 180 درجه ی سانتی گراد به مدت 15 دقیقه بپزید تا زیر شیرینی کمی تغییر رنگ دهد.

    نکته ها

    _ خمیر این شیرینی بسیار لطیف است و به راحتی قابلیت کاتر زدن را دارد. البته به دلیل داشتن پودر گردو ممکن است کمی کاتر زدن آن سخت باشد.
    _ گردو را خوب خوب آسیاب کنید و موقع کاتر زدن با حوصله و ظریف کار کنید.
    _ حتما و حتما طبق معمول شیرینی های خشک آرد را کم کم اضافه کنید و تا حدی که خمیر به دست نچسبد کافی است.
    _ شیرینی را بیش از 15 دقیقه داخل فر نگذارید، زیرا خشک و سفت خواهد شد.

    تزیین بهاری شیرینی نسکافه و گردو

    شیرینی ها رو به تعداد زوج درست کردم و مابین اونها نوتلا مارک فرمند زدم ( با کمک قیف سرنگی و ماسوره شکوفه به صورت رزت نوتلا رو روی شیرینی زدم. نوتلا و نسکافه خیلی طعم عالی و کاملی با هم دارن.
    برای شکوفه و برگ های روی شیرینی میتونین از خمیر فوندانت یا مارزیپان استفاده کنین.
    با کمک قالب مخصوص فوندانت گل و برگ رو قالب زدم و با شکلات مذاب روی کوکی فیکس کردم.
    این بیسکویت کم شیرینه و وجود نوتلا و گل فوندانتی جبران شیرینی کم اون رو میکنه.

    %d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af
  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه
  • X