جدیدترین ها در سایت جدیده
%d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%da%a9%d9%84%d8%a7%d8%aa-%d8%b4%d9%88%da%a9%d8%b1
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • homina416876645654

    ساندویچ خانگی خوشمزه با نان تست

    مجموعه : آموزش آشپزی , انواع ساندویچ , غذاهای بین المللی

    ساندویچ خانگی, ساندویچ با نان تست, ساندویچ خوشمزه, طرز تهیه ساندویچ

    ساندویچ خانگی خوشمزه با نان تست

    مواد لازم

    یک فنجان ریحان تازه

    یک حبه سیر

    ۴٠٠ گرم گوجه فرنگی رنده شده

    یک چهارم قاشق چای خوری نمک

    یک قاشق غذاخوری شکر

    فلفل به میزان دلخواه

    یک قاشق غذاخوری روغن زیتون

    ٨ تکه نان تست

    ٣ قاشق غذاخوری کره

    ۴۵٠ گرم پنیر موزارلا ورقه‌ای

    روش تهیه

    ابتدا سیر را داخل تابه‌ای که روغن زیتون ریخته‌ایم تفت می‌دهیم سپس نمک و فلفل و شکر و پوره گوجه را اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم ٧-١٠ دقیقه خوب قوام بیاید و سفت شود.

    وقتی خنک‌تر شد از سس روی نان تست می‌مالیم سپس ریحان‌ها را می‌چینیم و در آخر پنیر موزارلا را قرار می‌دهیم و دوباره یک نان دیگر روی آن می‌گذاریم.

    چیزی که نباید فراموش شود اینکه کره را آب کرده و به دو طرف نان‌ها بمالیم تا چرب شوند.

    ساندویچ‌ها را داخل سینی فر قرار می‌دهیم و داخل فر که از قبل با دمای ١٨٠ درجه سانتی‌گراد گرم شده است قرار می‌دهیم و به مدت 10-5 دقیقه هر کدام از دو طرف را قرار می‌دهیم تا برشته شوند. و گرم سرو می‌کنیم.

    %d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af
  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه
  • X