جدیدترین ها در سایت جدیده
%d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%da%a9%d9%84%d8%a7%d8%aa-%d8%b4%d9%88%da%a9%d8%b1
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • مزون همینا

    سالاد میوه برای همه فصول با گلابی, سیب, توت فرنگی, شلیل, موز, پرتغال

    مجموعه : آموزش آشپزی , انواع سالاد

    سالاد میوه ای, سالاد میوه ای بهاری, سالاد میوه ای تابستانی, سالاد میوه ای پاییزی, سالاد میوه ای زمستانی

    سالاد میوه برای همه فصول با گلابی, سیب, توت فرنگی, شلیل, موز, پرتغال

    مواد لازم

    2 قاشق غذاخوری دانه‌ی کنجد

    نصف یک شیشه‌ی کوچک عسل رقیق (170 گرم)

    1 گلابی

    1 سیب

    6 توت‌فرنگی

    1 شلیل

    1 موز

    1 پرتغال

    2 ترکه نعناع تازه

    ماست تازه (اختیاری)

    روش تهیه

    این صبحانه‌ی خوشمزه بسیار ساده اما زیبا و خوشمزه است و حاوی تمامی قندهای طبیعی است.

    یک ماهی‌تابه‌ی کوچک را روی شعله‌ای متوسط گذاشته و دانه‌های کنجد را اضافه کنید و بگذارید برای چند دقیقه بمانند تا رنگشان طلایی شود. آنها را داخل کاسه‌ای که می‌توان داخل مایکروفر گذاشت بریزید. عسل را اضافه کنید و آن‌ها در مایکروفر به مدت 20 ثانیه (800 وات) حرارت دهید. شلیل را از به دو نیم تقسیم کنید و هسته‌اش را درآورید. هسته‌های سیب و گلابی را هم درآورید.

    رنده‌ را روی بشقابی گذاشته و سیب، گلابی، موز و شلیل را با با استفاده از سمت درشت رنده، رنده کنید. پرتغال را نصف کنید و روی بشقاب فشارش دهید تا آبش روی محتویات بریزد، با دست جلوی افتادن هسته‌های پرتغال را بگیرید. دو قاشق از عسل کنجدی را روی محتویات بشقاب بچکانید.

    ساقه‌ی نعناع را جدا و برگ‌هایش را خیلی ریز کرده و روی سالاد میوه‌تان بریزید. اگر دوست داشتید به آنها ماست هم اضافه کنید. آماده است.

    %d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af
  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه
  • X