جدیدترین ها در سایت جدیده
%d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%da%a9%d9%84%d8%a7%d8%aa-%d8%b4%d9%88%da%a9%d8%b1
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • homina416876645654

    سالاد مقوی نودل با سس متفاوت و بینظیر | طرز تهیه سالاد نودل

    مجموعه : آموزش آشپزی , انواع سالاد

    سالاد نودل

    سالاد مقوی نودل با سس متفاوت و بینظیر | طرز تهیه سالاد نودل

    مواد لازم برای 4 نفر

    • 1 بسته نودل
    • 2  /1 کلم سفید
    • 2 /1 کلم قرمز
    • 4 /3 پیمانه پنیر پارمسان رنده شده
    • 2 عدد خیار
    • 3 عدد تربچه
    • 1 عدد تره‌فرنگی
    • 1 عدد آووکادو
    • 2 عدد تخم‌مرغ
    • مقداری سیاه‌دانه برای تزیین

    مواد لازم برای سس

    • 4 /1 پیمانه ارده
    • 2 /1 2 ق س آب‌لیمو
    • 2  /1 ق چ سس سویا
    • 2 /1 ق چ سرکه سیب
    • 1 حبه سیر رنده شده
    • 4 /1 ق چ نمک
    • 8 /1 پیمانه روغن‌زیتون
    • 4 /1 پیمانه آب

    روش تهیه:

    1. برای تهیه سس سالاد، همه مواد برای تهیه سس را داخل یک کاسه مناسب بریزید و با هم مخلوط کنید. سس را تا موقع آماده شدن سالاد، داخل یخچال قرار دهید.

    2.   نودل را طبق دستور روی بسته‌بندی‌اش بپزید، سپس آن را داخل یک کاسه مناسب بریزید و کنار بگذارید. تخم‌مرغ‌ها را هم آب‌پز کنید. کلم‌ها را بعد از شست‌وشو در سبدی بریزید تا کاملاً خشک شوند، سپس آن‌ها را ریز خرد کنید. خیار، تربچه و تره‌فرنگی را هم بعد از شست‌وشو خرد کرده و کنار بگذارید.

    3.  داخل یک کاسه مناسب نودل، کلم‌های خردشده، تربچه و تره‌فرنگی را بریزید و با هم مخلوط کنید. آووکادوی خردشده را هم روی مواد قرار دهید. تخم‌مرغ را از وسط نصف کنید. آن را هم روی سالاد قرار دهید.

    4.  در این مرحله سس را روی سالاد بریزید. در انتها مقداری سیاه‌دانه روی مواد بریزید. حالا می‌توانید سالاد را سرو کنید.

    مرسی از آشپزی مثبت

    %d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af
  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه
  • X