جدیدترین ها در سایت جدیده
%d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%da%a9%d9%84%d8%a7%d8%aa-%d8%b4%d9%88%da%a9%d8%b1
تازه های اخبار
بیشتر >>
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • روغن نارگیل یک روغن فوق العاده برای بدن

    مجموعه : انواع ماسک , ماسک های گیاهی صورت و مو , پزشکی و سلامت , پوست و مو

    روغن نارگیل, روغن, نارگیل

    روغن نارگیل یک روغن فوق العاده برای بدن

    کرم اصلاح صد در صد طبیعی و ضدعفونی کننده

    شما می توانید پول زیادی بابت خرید کرم های مخصوص اصلاح خرج کنید، اما در عین حال می توانید با روغن نارگیل و بدون دریافت انواع ترکیبات شیمیایی آسیب رسان نیز اصلاح خوبی داشته باشید.

    محصولات مخصوص اصلاح باعث تحمیل ترکیبات نامناسب به پاها، زیر بغل و غیره می شوند. در حالی که می شود با روغن نارگیل پوست را لیز کرده و علاوه بر اصلاح موهای زاید از تاثیر ضدمیکروبی آن نیز بهره مند شوید. این خاصیت روغن نارگیل مانع از بروز عفونت شده و علاوه بر خوشبو کردن پوست باعث نرمی و لطافت آن نیز می شود. برای این کار کافیست قبل از اصلاح به منطقه ی مورد نظر روغن نارگیل بمالید.

    تجربه ی لایه برداری همراه با لطافت پوست

    یکی از مشکلات رایج خانم ها پیدا کردن لایه بردار مناسب بدن است و برای این کار نیز هزینه ی زیادی صرف می کنند. می توانید با خرید یک شیشه روغن نارگیل خالص مشکل را حل کنید. همین شیشه، محصولی «سه در یک» است، یعنی مرطوب کننده، کرم اصلاح و لایه بردار مناسب.

    نصف فنجان از روغن نارگیل را با یک فنجان شکر قهوه ای یا نمک دریایی مخلوط کنید. این می شود یک کرم لایه بردار صد درصد طبیعی شما که حاوی مرطوب کننده نیز هست. بهتر است از نمک دریایی استفاده کنید و چند قطره عصاره ی روغنی مانند عصاره ی روغنی اسطوخودوس یا وانیل به آن اضافه کنید. خواهید دید پوستتان شفاف، تمیز و معطر می شود.

    پاک کننده ی آرایش و لطافت بخش پوست

    اگر بدانید روغن نارگیل به راحتی و با کمترین هزینه ای، آرایش را از صورت تان پاک می کند باز به سراغ محصولات گرانقیمت می روید؟ این روغن علاوه بر پاک کردن کرم از صورت، بقایای ریمل های ماسیده روی مژه ها را نیز پاک می کند.

    چند قطره روغن نارگیل مانند همان محصولات پاک کننده آرایشی موجود در مغازه ها، روی پد پاک کننده ی آرایش بریزید و به آرامی روی پوست و پشت چشم ها بکشید. اجازه دهید روغن به طور کامل روی مواد آرایشی را بپوشاند. سپس به آرامی تمام باقیمانده های مواد آرایشی و گرد و غبار روزانه را از روی پوست خود پاک کنید. خوشبختانه روغن نارگیل یک ماده ی طبیعی است و از آن برای پاک کردن دور چشم ها نیز می توانید استفاده کنید.

    نرم و درخشان کننده طبیعی موها

    اگر ترکیبات نرم کننده ی موها را به دقت بخوانید، احتمالا با نام روغن نارگیل برخورد خواهید داشت. این روغن طبیعی و قوی به خوبی جذب موها می شود و آنها را به طور عمقی نرم می کند. می توانید مقداری از این روغن را به موهایتان بمالید، شانه بزنید و اجازه دهید یک شب روی سرتان بماند تا تاثیر آن را به وضوح مشاهده کنید. این کار باعث تغذیه و تقویت موها می شود. روغن نارگیل جذب موها شده و پروتئین از دست رفته را جبران می کند. در نتیجه موهای خشک و آسیب دیده از گرما و سرمای شدید را ترمیم می کند.

    اگر تمایلی به مالیدن روغن بر کف سرتان ندارید، می توانید آن را به نوک موهای تان بزنید و یک حوله دور آنها بپیچید و یک شب را با آن سر کنید. روز بعد موهایتان را با شامپوی همیشگی شستشو دهید. برای جلوگیری از کثیف شدن رختخواب حتما حوله را به درستی روی موهایتان بپیچید و یا از کلاه استفاده کنید. حتما ملافه ای روی بالشت تان بیاندازید.

    اگر موهایتان کدر و خسته به نظر می رسد نیز می توانید نیم ساعت قبل از حمام، کمی روغن نارگیل به نوک موهایتان بزنید. برای این کار دست هایتان را به روغن آغشته کرده و روی انتهای موها بزنید. از آغشته کردن ریشه موها خودداری کنید. همین کار ساده، موهایتان را براق و درخشان خواهد کرد.

    رفیق شبانه ی پوست

    استفاده از روغن نارگیل برای افرادی که پوست چرب و جوش جوشی دارند چندان توصیه نمی شود. اما این روغن رفیق پوست های خشک است، چون یک مرطوب کننده ی طبیعی برای پوست محسوب می شود که خاصیت آنتی باکتریایی دارد و پوست خانم ها و آقایان را از خشکی و پیری زودهنگام دور نگه می دارد.

    می توانید از مقدار اندکی از آن به عنوان کرم شب استفاده کنید. برای این کار کافیست چند قطره از این ر وغن را با نوک انگشت ها به صورت و گردن خود بزنید و به آرامی ماساژ دهید تا روغن جذب پوست شود. سپس با یک دستمال تمیز یا پد، روغن اضافی را از پوستتان پاک کنید.

    بدورود خشکی دست ها و آرنج ها

    شستشوی ظرف، کارهای منزل، انواع کارهای یدی در آقایان، کاشت باغچه و غیره جزو عواملی هستند که پوست دست ها را خشک، زبر، حساس و دردناک می کنند. برای رفع این مشکلات می توانید به سراغ روغن نارگیل بروید. حتی توصیه می کنیم یک شیشه ی کوچک از این روغن را کنار سینک ظرفشویی داشته باشید و بلافاصله بعد از شستشوی ظرف، پوست دست ها را مرطوب کنید.

    روغن نارگیل برای افرادی که از خشکی و ترک پوست آرنج ها، زانوها و پاشنه پا در عذاب هستند نیز معجزه گر است. چون این روغن وارد لایه های عمقی تر پوست شده و باعث نرمی و احیای سلول های آسیب دیده می شود. توصیه می کنیم بعد از حمام برای جلوگیری از خشکی این مناطق از بدن، کمی روغن نارگیل بکر به پوستتان بزنید.

    روغن نارگیل: دشمن رادیکال های آزاد

    چین و چروک و لکه های قهوه ای پوست در اثر آسیب ناشی از رادیکال های آزاد بروز می کنند. این مولکول های موذی باعث آسیب سلول های پوستی شده و زمینه ی پیری زودهنگام آنها را فراهم می سازند. اگر می خواهید از شر این مولکول های موذی در امان باشید، به روغن نارگیل اعتماد کنید.

    مصرف روغن نارگیل به صورت خوراکی و موضعی کمک زیادی به جوانی پوست می کند. این روغن حاوی چربی هایی است که رادیکال های آزاد قادر به نفوذ در آنها نیستند. ترکیبات این روغن به سادگی جذب پوست می شوند و یک لایه ی محافظتی ایجاد می کنند و باعث طراوت، جوانی و درخشانی پوست می شوند.

    اگر درگیر مشکل بی خوابی و بد خوابی هستید و صبح با پوست و چشمانی خسته از خواب بیدار می شوید نیز به سراغ این روغن بروید، چون از این روغن در ترکیب سرم های دور چشم و کرم های درخشان کننده پوست استفاده می شود. می توانید مقداری از این کرم را دور چشم ها بزنید تا سیاهی و گودی دور چشم ها کاهش پیدا کند.

    روغن نارگیل : مرطوب کننده ی صورت و لوسیون بدن

    اگر طرفدار محصولات طبیعی هستید می توانید روغن نارگیل را با کرم ها و لوسیون های معمولی تاخت بزنید. البته برخی هستند که توصیه می کنند استفاده از روغن باعث جوش می شود. اگر جوش می زنید می توانید آن را به مقدار کمی تست و نتیجه را بررسی کنید. اگر پوستتان همیشه براق و چرب است، بهتر است از روغن ها استفاده نکنید.

    می توانید بعد از حمام از مقدار کمی روغن نارگیل به عنوان لوسیون بدن و کرم مرطوب کننده ی صورت استفاده کنید. این روغن باعث معطر شدن پوست می شود و از بروز عفونت های موضعی جلوگیری کرده و پوست را به مدت یک روز نرم و مرطوب نگه می دارد.

    روغن نارگیل: روغنی برای ماساژ

    اگر طرفدار ماساژ هستید، حتما از قیمت روغن های ماساژ نیز خبر دارید. بهتر است بدانید که اکثر این روغن ها نیز حاوی روغن جوجوبا یا روغن نارگیل هستند. روغن نارگیل برای ماساژ ایده آل است. این روغن، مرطوب کننده و ضدمیکروب است، به این ترتیب از رشد و انتشار باکترهای و قارچ ها نیز پیشگیری می کند. یادتان باشد که ماساژ یک شیوه ی خوب برای تنش زدایی از بدن، رسیدن به آرامش و رفع خستگی عضلانی است.

    روغن نارگیل: دهانشویه ای طبیعی

    از قرن ها پیش بخصوص در طب سنتی هند از روغن نارگیل برای افزایش سلامت دهان و دندان استفاده می شد. این روغن حاوی خواص ضدویروسی، ضدقارچی و ضدمیکروبی طبیعی است و با بوی بد دهان، پوسیدگی دندان ها و بیماری های مربوط به لثه که در اثر تجمع باکتری ها بروز می کنند مقابله می کند. شستن دهان با یک قاشق مرباخوری روغن نارگیل، خدمت زیادی به زیبایی دندان ها و سلامت لثه ها می کند.

    روغن نارگیل: دئودورانتی طبیعی

    بوی بد بدن و زیر بغل مشکلی است که همه با آن روبه رو هستند. این مسئله همه ی ما را به سمت خرید دئودورانت ها و انواع اسپری ها می کشاند. اما تمام این محصولات حاوی ترکیبات شیمیایی، بخصوص آلومینیوم هستند که در خصوص تاثیر آن روی سلامتی حرف و حدیث زیادی مطرح است.

    می توانید به سادگی و با استفاده از روغن نارگیل و جوش شیرین، طبیعی ترین دئودورانت را برای زیر بغل بسازید. می توانید شیشه ی خالی دئودورانت را بشویید. سپس مقداری جوش شیرین و روغن نارگیل را مخلوط کرده و داخل آن بریزید. برای معطر شدن محصولتان می توانید هشت قطره عصاره ی روغنی دلخواهتان را به آن اضافه کنید.

    ترکیب روغن نارگیل

    روغن نارگیل راز اصلی زیبایی خانم های جزایر پاسیفیک است. این روغن همچنین در بین خانم های هندی نیز طرفداران زیادی دارد. این روغن به راحتی جذب سلول های پوست شده و باعث نرمی و تغذیه ی آنها می شود. روغن نارگیل علاوه بر اسیدهای چرب سرشار از پتاسیم، آهن، منیزیم، فسفر، مس، زینک، ویتامین A و ویتامین E است. این ویتامین ها برای سلامت و زیبایی پوست بسیار موثر هستند.

    اسیدهای چرب موجود در این روغن برای مقابله با واکنش های التهابی پوست مفید هستند. بنابراین این روغن برای تسکین مشکلات پوستی مانند اگزما و قارچ های پوستی مفید است. یادتان باشد که این روغن در دمای محیط (تا 25 درجه) جامد است. اگر لازم بود می توانید شیشه ی آن را داخل آب گرم قرار دهید تا آب شود.

    %d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af
  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه
  • X