جدیدترین ها در سایت جدیده
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • مزون همینا

    روش پخت سیب پلو | پلو کرمانشاهی

    مجموعه : آموزش آشپزی , غذاهای گیاهی

    طرز تهیه سیب پلو, غذای کرمانشاهی ها

    شاید این پلو را خیلی هاتون درست کرده باشین، غافل از اینکه این پلو در اصل یک پلوی کرمانشاهی هست.

    مواد اولیه جهت تهیه سیب پلو:

    برنج 3 پیمانه
    شوید تازه 2 مشت
    سیب زمینی درشت یک عدد
    فیله مرغ 4 عدد
    نمک، فلفل، زنجبیل و  زعفران به میزان لازم
    پیاز کوچک یک عدد و سیر سه حبه برای برنج
    پیاز متوسط یک عدد برای پخت مرغ
    رب 1 قاشق غذاخوری

    سیب پلو

    طرز تهیه سیب پلو:

    1. اول از همه فیله های مرغ را با یک لیوان آب، کمی زردچوبه، نمک و زنجبیل و یک قاشق رب و یک عدد پیاز متوسط 4 قاچ شده بذارین با حرارت ملایم بپزن. یادتون باشه که آب زیادی برای پخت مرغ استفاده نکنید چون مرغتون بی مزه میشه، از همون یک لیوان آب شروع کنید، اگه وسطاش لازم بود کمی آب جوش بهش اضافه کنید. فیله خیلی سریع می پزه و زمان زیادی برای پخت لازم نداره.

    2. تو این فاصله برنج را بشورید، بهش به اندازه 3 پیمونه آب اضافه کنید، بسته به نوع برنجتون البته، شاید کمتر یا زیادتر لازم باشه، سیب زمینی را مکعبی کوچیک خرد کنید و به برنج اضافه کنید، شوید را هم اضافه کنید، کمی زعفران آب کرده هم به موادتون اضافه کنید، یک تا 2 قاشق روغن بریزید توی برنج و اجازه بدین برنج آبش جوش بیاد با حرارت تقریبا زیاد، وقتی آب برنج جوش آمد، حرارت را ملایم تر کنید و بذارین آب برنج تقربیا کشیده بشه.

    3. از این مرحله به بعد اختیاری است یا بذارین برنجتون همین طوری دم بکشه، البته با قاشق حتما برنج را کوت کنید وسط قابلمه و 4 5 ت سوراخ هم با ته قاشق روش ایجاد کنید و بذارین با حرارت ملایم دم بکشه.

    4. یا عین من کف یک قابلمه دیگه روغن بریزید، سیب زمینی حلقه شده بذارین، برنج را بریزین روی سیب زمینی ها، دور برنج را جمع کنید به طرف وسط قابلمه، 2 تا 3 حبه سیر پوست کنده توی برنج فرو کنید، به علاوه اون پیاز کوچیک که گفتم را 4 قاچ کنید و بذارین وسط برنج. برنج بوی سیر میگیره.

    5. بعد دور تا دور برنجتون کمی آب جوش بریزید و بذارین با حرارت ملایم 30 تا 40 دقیقه دم بکشه و ته دیگ هم برشته بشه.

    6. من تا حالا اینطوری برنج درست نکرده بودم ولی به نظرم فرو کردن سیر داخل پلوهای مخلوط خیلی روش خوبیه، من که دوست داشتم.

    7. پلو که دم کشید بریزید داخل ظرف مورد نظر اون پیاز را به عنوان تزئین وسطش بذارین و با مرغ پخته شده سرو کنید، این پلو را با گوشت چرخ کرده هم میتونید سرو کنید، یکی از دوستان میگفتن که لابه لاش دارچین هم می پاشن، اون طوری خیلی خوشمزه تر هم میشه.

  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه
  • X