جدیدترین ها در سایت جدیده
%d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%da%a9%d9%84%d8%a7%d8%aa-%d8%b4%d9%88%da%a9%d8%b1
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • homina416876645654

    روش پخت سوپ اسفناج و خامه غذای سرد

    مجموعه : آموزش آشپزی , انواع آش و سوپ

    طرز تهیه سوپ اسفناج و خامه, طرز تهیه سوپ اسفناج, سوپ اسفناج, سوپ اسفناج و خامه

    سوپ اسفناج و خامه

    سوپ اسفناج و خامه پیش غذای سرد اشتهاآور برای صرف شام است که می توانید طرز تهیه آن را در اینجا ببینید.

    مواد لازم جهت تهیه سوپ اسفناج و خامه:

    روغن مایع:4 قاشق غذاخوری
    اسفناج:500 گرم، ساطوری
    پیاز متوسط:یک عدد، ساطوری
    لیمو ترش:یک عدد
    خامه:یک پیمانه
    شوید ساطوری:3 قاشق غذاخوری
    خیار متوسط:2 عدد، ساطوری
    پنیر موتزارلا یا پارمزان:4 قاشق غذاخوری، رنده شده
    نمک و فلفل:به میزان لازم

    طرز تهیه سوپ اسفناج و خامه:

    1 – روغن را در یک تابه روی شعله متوسط داغ کرده و پیاز را 5 دقیقه در آن تفت دهید تا بلوری شود، سپس اسفناج را اضافه کرده و تفت دادن را 3 تا 4  دقیقه دیگر ادامه دهید.

    2 – پیاز و اسفناج را با کمک گوشت کوب برقی یا غذاساز پوره کنید، سپس دوباره آن را در تابه و روی حرارت برگردانید. 2 پیمانه آب اضافه کرده و با شعله ملایم و در بسته 20 دقیقه آن را بپزید.

    3 – خامه و لیموترش را اضافه کرده و سوپ را از روی شعله بردارید و کنار بگذارید تا سرد شود.

    4 – خیار، شوید و پنیر را اضافه کرده و نمک و فلفل آن را اندازه کنید.

    نکات:

    سوپ اسفناج جزو سوپ میباشد
    زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10 دقیقه
    و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
    سوپ اسفناج را می توانید در وعده پیش غذا – سرو کنید .
    توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

    %d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af
  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه
  • X