جدیدترین ها در سایت جدیده
%d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%da%a9%d9%84%d8%a7%d8%aa-%d8%b4%d9%88%da%a9%d8%b1
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • homina416876645654

    روش نگهداری خیار در یخچال + نگهداری سیب + نگهداری نان

    مجموعه : اسرار خانه داری , سبک زندگی

    روش نگهداری خیار در یخچال, نگهداری سیب, نگهداری نان

    نگهداری نان :

    1- اگر داخل کیسه ی نان یک پر ساقه کرفس بگذارید نان مدت بیشتری تازه می ماند .

    2- می توانید نان ها را داخل پلاستیک فریزر قرار داده و داخل فریزر نگهداری کنید . در موقع لزوم نان ها را از فریزر خارج کرده و داخل سینی با حرارت کم ، گرم کنید .

    نگهداری خیار :

    خیار را می توانید بشوئید. سپس آنرا کاملاُ خشک کنید. داخل ظرف در بسته قرار داده و داخل یخچال بگذارید. برای مدت طولانی تازه می ماند.

    نگهداری سیب :

    سیب باید در دمای ۳۰ تا ۳۲درجه سانتیگراد نگهداری شود؛ کافی است دما ۱۰درجه گرم‌تر باشد تا سیب به‌سرعت پخته شود. اگر می‌خواهید سیب تا چندین هفته دوام بیاورد، باید آن را در یک کیسه پلاستیکی و به دور از سبزیجات در یخچال نگهداری کنید، چون گاز اتیلنی که از سبزیجات منتشر می‌شود، باعث رسیدن سریع‌تر میوه‌ها می‌شود. در ضمن بهتر است سیب‌هایی را که زیادی رسیده‌اند یا فاسد شده‌اند از بقیه جدا کنید، چون این سیب‌ها می‌توانند تمام محتوای سبد میوه شما را فاسد کنند. بهتر است اول سیب‌های بزرگ را بخورید، چون سریع‌تر می‌رسند و پخته می‌شوند.

    گروهی از محققان موفق به کشف راه جدیدی شدند که به واسطه آن بتوان سیب‌ را تا چندین هفته سالم و تازه نگه داشت.این محققان از یک نوع پلاسما که به طور خاص طراحی شده و در بیمارستان‌ها برای ضد عفونی کردن زخم‌ها به کار برده می‌شود برای از بین بردن باکتری موجود در سطح سیب استفاده کردند.آنها دریافتند هنگامی که از این پلاسما برای تمیز کردن سیب‌ها استفاده می‌کنند این میوه‌ها به مدت طولانی و قابل ملاحظه‌ای سالم و تازه می‌مانند.میوه‌ها و سبزیجات عمدتا به دلیل وجود باکتری‌ها خیلی زود تازگی خود را از دست داده و به سمت خراب شدن می‌روند. به همین دلیل برای ماندگاری بیشتر آنها را در دمای پایین گاز نیتروژن یا بسته بندی‌های محکم نگهداری می کنند تا از  رشد باکتری‌ها جلوگیری کرده و طول عمر این محصولات را افزایش دهند.محققان با استفاده از ابزار پلاسما، باکتری‌های سطح سیب که یک پوشش بیوفیلمی (زیست لایه‌ای) را بر روی آن ایجاد کرده‌اند را از بین می‌برند. اگر این پوشش بیوفیلم بر روی سطح سیب تشکیل شده و باقی بماند، طی مدت چند روز میوه‌ها خراب و فاسد خواهند شد. اما محققان با استفاده از این روش جدید توانستند تا این مدت زمان را به چندین هفته افزایش دهند.زیست لایه (Biofilm) اجتماعی از سلولهای میکروارگانیسمی است که به یک سطح متصل شده‌اند.با این حال، این ابزار جدید می‌تواند برنامه های کاربردی بیشتری داشته باشد. این تیم تحقیقاتی در حال حاضر در حال بررسی راه‌هایی هستند که بتوان از این ابزار در گروه‌های بیشتری از میوه ها و سبزیجات استفاده کرده و آنها را سالم و تازه نگه داشت.

    %d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af
  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه
  • X