جدیدترین ها در سایت جدیده
%d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%da%a9%d9%84%d8%a7%d8%aa-%d8%b4%d9%88%da%a9%d8%b1
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • homina416876645654

    روش طبخ آش اسفناج و عدس با لپه

    مجموعه : آموزش آشپزی , انواع آش و سوپ

    آش اسفناج و عدس, آش لپه

    مواد اولیه جهت تهیه آش اسفناج و عدس :
    اسفناج : یک کیلوگرم
    کره یا روغن : ۵۰ گرم
    لپه : ۱/۴پیمانه
    عدس : ۱/۲ پیمانه
    بلغور جو یا گندم : نصف پیمانه
    پیاز متوسط : یک عدد
    پیاز داغ : دو قاشق غذاخوری
    نعنا داغ : یک قاشق غذاخوری
    نمک، فلفل و زردچوبه و رشته پلویی : به میزان لازم

    روش طبخ آش اسفناج و عدس با لپه

    طرز تهیه آش اسفناج و عدس :

    اسفناج را خرد کرده به همراه پیاز خلالی شده، حبوبات، بلغور و ادویه می‌پزیم.
    پس از پخته شدن مواد، رشته پلویی را ریخته و آش را هم می‌زنیم.
    سپس نعنا، پیاز داغ و کره را نیز می‌افزاییم تا آش جا بیفتد.

    %d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af
  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه