جدیدترین ها در سایت جدیده
%d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%da%a9%d9%84%d8%a7%d8%aa-%d8%b4%d9%88%da%a9%d8%b1
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • homina416876645654

    روش صحیح باز کردن یخ گوشت و مرغ

    مجموعه : اسرار خانه داری , سبک زندگی

    گوشت, مرغ

    هنگام آب کردن یخ گوشت و مرغ در دمای اتاق، احتمال رشد باکتری را در آن‌ها افزایش می‌دهیم.

    یکى از رایج‌ترین اشتباهات بسیاری از افراد در آشپزى، روش نادرست آب کردن یخ، گوشت و مرغ می‌باشد. با بیرون گذاشتن مرغ یا گوشت یخ زده در دماى اتاق براى ساعت‌هاى متوالى، احتمال رشد باکترى را افزایش می‌دهیم.

    نقطه خطر براى رشد باکترى در گوشت و مرغ بین دماى ۵ تا ۶٠ درجه سانتی‌گراد می‌باشد، در نتیجه، آب کردن یخ گوشت و مرغ، در دماى ٢٠ تا ٢٢ درجه اتاق براى چند ساعت، کارى خطرناک می‌باشد.

    بهترین روش براى آب کردن یخ مرغ و گوشت فریزرى، قرار دادن آنها در یک کیسه فریزر در بسته و نگه داشتن آنها در آب خنک براى مدتى می‌باشد. لازم به ذکر است که آب را هر نیم ساعت یک بار در صورت نیاز عوض کنید،

    این کار باعث جلوگیرى از رشد باکترى در آب با دماى اتاق می‌شود.

    %d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af
  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه
  • X