جدیدترین ها در سایت جدیده
%d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%da%a9%d9%84%d8%a7%d8%aa-%d8%b4%d9%88%da%a9%d8%b1
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • homina416876645654

    روش تهیه یک لواشک خوشمزه و پرطرفدار

    مجموعه : آموزش آشپزی , انواع ترشی

    لواشک, لواشک سیب

    روش تهیه یک لواشک خوشمزه و پرطرفدار

    مواد تشکیل دهنده لواشک در مجموع ۱۸۴۰ کیلوکالری انرژی دارند و در صورت تقسیم لواشک به ۳۰ تکه مساوی، هر یک از این تکه ها تقریبا ۶۰ کیلوکالری انرژی خواهد داشت. البته از آنجا که سیب پخته?شده را صاف می کنید و قسمتی از آن را به صورت تفاله دور می ریزید، باید در نظر داشته باشید مقداری از کالری آن کم می شود که می تواند حدود ۱۰۰ تا ۱۵۰ کیلوکالری باشد. به هر حال، هر برش از لواشک کالری دارد و این تصور که چون لواشک از میوه تهیه می شود، کالری ندارد، اشتباه است و زیاده روی در مصرف این خوراکی می تواند انرژی مازادی به بدن برساند و باعث اضافه وزن شود بنابراین باید حتی در مصرف لواشک نیز حد اعتدال را رعایت کرد. نکته دیگر اینکه حرارت دیدن میوه طی پخت باعث می شود مقدار زیادی از ویتامین های موجود در آن از بین برود بنابراین نمی توان این خوراکی را یکی از منابع تامین کننده ویتامین ها و جایگزینی برای میوه های تازه در نظر گرفت.

    روش تهیه

    ابتدا سیب ها را با دقت بشویید، از وسط به دو نیم تقسیم کنید و چوب و دانه آنها را بگیرید و با پوست ۳ ساعت در قابلمه ای با یک لیتر آب و یک قاشق غذاخوری شکر حرارت دهید. توجه کنید که حرارت اجاق ملایم باشد. در مرحله بعد، سیب های پخته شده را از یک آبکش عبور دهید و مایه صاف شده را دوباره ۲۰ دقیقه حرارت دهید و بگذارید غلیظ شود، به طوری که هنگام حباب زدن، مقداری از مایه به بیرون پرتاب شود. در این حالت، دیگر غلظت آن مناسب است و می توانید آن را از روی اجاق بردارید و در سینی فلزی پهن کنید. ۱ تا ۲ هفته مایه لواشک پهن شده را در فضای باز قرار دهید و بگذارید خشک و آماده شود.

    دانستنی ها

    ۱. شما می توانید میوه های لک دار و بی کیفیت را برای تهیه لواشک استفاده کنید اما توجه داشته باشید که میوه ها خراب نباشند و طعمشان بر اثر کپک زدگی تغییر نکرده باشد.

    ۲. هنگام پخت میوه ها در قابلمه، آنها را با قاشق چوبی هم بزنید چون این کار به کیفیت و طعم بهتر لواشک کمک می کند.

    ۳ وقتی مایه صاف شده را در سینی پهن می کنید، توجه داشته باشید که لایه ای ضخیم نباشد زیرا در این صورت احتمال کپک زدگی آن در طول مدت خشک شدن بالا خواهد رفت.

    ۴. سینی ای که برای پهن کردن مایه لواشک استفاده می کنید، خوب بشویید زیرا وجود آلودگی در سینی، زمینه کپک زدن مایه را فراهم می کند. البته در برخی مناطق کشور، مایه لواشک را روی سفره ای تمیز که از قبل روی آن را چرب کرده اند، می ریزند تا جداکردن لواشک به دست آمده از آن راحت تر باشد.

    ۵. اگر طعم ترش را برای لواشک بیشتر می پسندید، می توانید در مایه لواشک میوه هایی که کمی شیرین تر هستند، ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری آبلیموی تازه بریزید.

    ۶. بهتر است در روزهای ابتدایی پهن کردن لواشک، آن را در فضای باز یا در مقابل نور آفتاب قرار دهید و در هفته دوم آن را در اتاق بگذارید تا کامل خشک شود.

    ۷. لواشک های تهیه شده را به برش های مساوی تقسیم و در یخچال و حتی فریزر قرار دهید تا در زمان دلخواه مصرف کنید.

    ۸. یادتان باشد که لواشک را فقط به عنوان یکی از مصرف تنقلات نمی کنند بلکه می توان آن را به عنوان چاشنی در تهیه غذاهای مختلفی نظیر ماهی به کار برد.

    %d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af
  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه