جدیدترین ها در سایت جدیده
%d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%da%a9%d9%84%d8%a7%d8%aa-%d8%b4%d9%88%da%a9%d8%b1
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • مزون همینا

    روش تهیه کیک با سس کارامل + تزیین کیک

    مجموعه : آموزش آشپزی , انواع کیک

    طرز تهیه کیک شکلاتی, طرز تهیه سس کارامل, تزیین کیکپ

    تهیه بسیار آسان کیک بدون نیاز به پخت

    آموزش پخت و تزئین کیک شکلاتی با کرم کره ارل گری و سس کارامل را برای شما بیان می کنیم.

    مواد لازم جهت تهیه کیک کلاسیک شکلاتی:

    آرد

    2 و نیم فنجان

    پودر کاکائو

    1 فنجان

    بکینگ پودر

    2 و نیم ق چ

    جوش شیرین

    سه چهارم ق چ

    نمک

    1 ق چ

    روغن مایع یا کره ذوب شده

    نصف فنجان + 2 ق غ برای چرب کردن قالب ها

    شکر

    2 فنجان

    تخم مرغ

    2 عدد بزرگ

    زرده تخم مرغ

    1 عدد بزرگ

    وانیل

    2 ق چ

    اسانس بادام

    نصف ق چ

    شیر

    1 و نیم فنجان

    قهوه داغ غلیظ

    1 فنجان

    کیک کلاسیک شکلاتی

    طرز تهیه کیک کلاسیک شکلاتی:     

    در این مقاله از آکاایران شما را با طرز تهیه آموزش پخت و تزئین کیک شکلاتی با کرم کره ارل گری و سس کارامل آشنا میکنیم .

    فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود . یه قالب گر 20 سانتی را چرب کرده آرد پاشی کنید و کناری بگذارید .

    آرد ، پودر کاکائو ، بکینگ پودر ، جوش شیرین و نمک را مخلوط کرده کناری بگذارید .

    سر پدالی همزن برقی را وصل کرده روغن و شکر را با سرعت متوسط حود 2 دقیقه هم بزنید سپس تخم مرغ و زرده تخم مرغ را یکی یکی با کمی فاصله اضافه کنید سپس وانیل و اسانس بادام را بیفزایید و هر بار صبر کنید مواد یکدست شوند . همزن را خاموش کرده و مواد چسبیده به کف و دیواره های ظرف را جدا کنید .

    همزن را با سرعت کم روشن کنید و آرد را در 3 مرحله به صورت متناوب با شیر در 2 مرحله اضافه کنید . در آخر قهوه را هم اضافه کرده 30 ثانیه دیگر هم بزنید تا خمیر یکدست شود .

    خمیر را بین قالب هایی که آماده کرده بودید تقسیم نموده و 23 – 25 دقیقه در فر بگذارید بپزد و اگر خلال دندا وسط کیک زدید و خمیری به آن نچسبید میتوانید کیک را از فر بیرون آورده و 10 – 15 دقیقه بگذارید از حرارت بیوفتد سپس کیک ها را از قالب روی توری سیمی برگردانیدو بگذارید کاملا خنک شده به دمای اتاق برسد .

    مواد لازم برای کرم کره ارل گری

    کره هم دما با اتاق

    2 فنجان

    چای ارل گری

    یک چهارم فنجان

    سفیده تخم مرغ

    4 – 5 عدد بزرگ معادل ننصف فنجان + 2 ق غ حدود 150 میلی لیتر

    شکر

    1 و یک چهارم فنجان

    وانیل

    1 ق چ

    یک فنجان کره را به همراه چای ارل گری روی حرارت متوسط بگذارید تا کره ذوب شود . شعله را کم کرده و کره را 5 دقیقه بجوشانید و از روی حرارت برداشته 5 دقیقه کناری بگذارید بماند سپس از الک کرده و چای را از کره جدا کنید و کره را به مدت 20 – 30 دقیقه در یخچال بگذارید تا به غلظت کره نرم  و هم دما با اتاق برسد .

    سفیده تخم مرغ و شکر را در کاسه همزن ریخته و دستی هم بزنید تا مخلوط  شوند . قابلمه ای کوچک را روی حرارت متوسط به بالا گذاشته مقداری آب داخلش بریزید و وقتی به جوش آمد کاسه همزن را رویش بگذارید . مراقب باشید که کف کاسه با آب در حال جوش برخورد نداشته باشید . تخم مرغ ها را روی حرارت بخار آب هم بزنید تا زمان یکه داغ شده و دمایش به 155 – 160 درجه فارنهایت برسد سپس از روی حرارت برداشته و حدود 8 – 10 دقیقه با سرعت بالا هم بزنید تا حجم سفیده ها زیاد شود و دمای کاسه به دمای اتاق برسد . همزن را خاموش کرده و سر توپی همزن را جدا کنید و سر پدالی همزن را وصل نمایید .

    همزن را با سرعت کم روشن کرده وانیل ، کره معطر به چای و 1 فنجان کره را قاشق قاشق به تخم مرغ اضافه کنید و وقتی تمام کره اضافه شده سرعت همزن را روی متوسط به بالا گذاشته و 3 – 5 دقیقهدیگر به هم زدن ادامه دهید تا کرم کاملا فرم بگیرد .

    مواد لازم برای سس کارامل

    شکر

    سه چهارم فنجان

    سیروپ ذرت

    2 ق غ

    آب

    2 ق غ

    خامه قنادی

    نصف فنجان

    کره خرد شده

    2 ق غ

    نمک

    سه چهارم ق چ

    عصاره وانیل

    1 ق چ

    شکر ، سیروپ ذرت و آب را مخلوط کنید و روی حرارت بالا بگذارید و هر از گاهی هم بزنید تا به رنگ طلایی در آید ( حدود 8 – 10 دقیقه ) شکر قبل از تغییر رنگ به سرعت میجوشد وقتی رنگ مخلوط به رنگ کهربایی روشن رسید از روی حرارت برداشته و به آرامی حین هم زدن خامه را اضافه کنید مراقب باشید خامه موقع برخورد با کارامل داغ رویتان نپاشد .

    کره را اضافه کرده و هم بزنید تا ذوب شود سپس نمک و وانیل را هم با مواد مخلوط کنید و کناری بگذارید تا از حرارت افتاده و به غلظت مناسب برسد .

    یک لایه کیک را روی ظرف مناسب گذاشته و حدود یک دوم تا سه چهارم فنجان کرم کره را با کاردک رویش بکشید و صاف کنید . لایه های ی بعدی را رویش قرار داده وو همین کار را تکرار کنید . با باقیمانده ی کرم روی کی را بپوشانید و در صورت تمایل با استفاده از آیسینگ کامب مثل من حالت نواری روی کیک ایجاد کنید و به مدت 15 – 20 دقیقه در یخچال بگذارید خنک شود .

    نصف فنجان از سس کارامل را روی کیک سرد بریزید و اجازه دهید از اطراف شره کند و اگر حس کردید میزان کارامل کم است میتوانید از بقیه ی سس هم استفاده نمایید .

    %d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af
  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه
  • X