جدیدترین ها در سایت جدیده
%d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%da%a9%d9%84%d8%a7%d8%aa-%d8%b4%d9%88%da%a9%d8%b1
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • homina416876645654

    روش تهیه کرپ شکلاتی بسیار محبوب

    مجموعه : آموزش آشپزی , شیرینی پزی

    طرز تهیه کرپ شکلاتی, کرپ شکلاتی, کرپ

    کرپ یکی از خوشمزه ترین دسرهایی است که می توانید در منزل تان درست کنید. این بار با این دستور یک کرپ شکلاتی خوش طعم و عالی درست کنید.

    مواد لازم برای کرپ شکلاتی

    تخم مرغ : 2 عدد
    شکر : 60 گرم
    شیر : 240 میلی لیتر
    آرد الک شده : 75 گرم
    پودر کاکائو : یک قاشق سوپ‌خوری
    نمک : کمی
    کره بدون نمک، ذوب شده : سه  قاشق سوپ خوری

    مواد لازم برای تافی

    شکر : 240 گرم
    آب : 40 میلی لیتر
    پنیر ماسکارپونه : 240 گرم

    مواد لازم سس

    شکلات نیمه شیرین : 150 گرم
    کره بدون نمک : دو  قاشق سوپ خوری
    خامه غلیظ : 120 میلی لیتر

    تهیه کرپ

    تخم مرغ ها را در کاسه بزرگی بریزید و به خوبی هم بزنید. شکر، شیر، آرد، کاکائو و نمک و دو قاشق سوپ‌خوری از کره ذوب شده را با هم مخلوط کنید و هم بزنید. روی آن را بپوشانید و بگذارید 30 دقیقه بماند.

    تهیه تافی

    سینی فر را کمی چرب کنید.
    شکر و آب را در قابلمه ای مخلوط کنید.
    آن را روی شعله ملایم هم بزنید تا شکر حل شود.
    آن را 5 تا 7 دقیقه بجوشانید تا طلایی شود. تافی را روی سینی فر بریزید و سینی را شیب دهید تا یک لایه نازک از تافی تشکیل شود.
    بگذارید 10 دقیقه سرد و خشک شود.
    تافی ها را از سینی فر جدا کنید، آنها را در کاسه کوچکی بریزید و با قاشق تافی ها را خرد  کنید.
    سه چهارم از تافی های خرد شده را درون ماسکارپونه بریزید.
    آن را برای تزئین کنار بگذارید.

    تهیه سس شکلات

    شکلات و کره را در یک بخار پز دوطبقه یا کاسه پیرکسی که روی آب جوش قرار می گیرد، ذوب کنید.
    آن را با خامه هم بزنید تا زمانی که کاملا مخلوط شود.
    قالب یا یک ماهیتابه نچسب را روی حرارتِ ملایم گرم کنید.
    با برس کف آن را با کره چرب کنید.
    دو قاشق سوپ‌خوری خمیر کرپ را در آن بریزید و قالب را کج کنید تا خمیر به شکل یکنواخت و نازک کف آن را بپوشاند.
    آن را 2 تا 3 دقیقه بپزید تا زمانی که روی کرپ  را بگیرد و زیر آن نیز قهوه ای شود.
    آن را برگردانید و روی دیگر را نیز بپزید.
    کرپ را روی یک بشقاب بگذارید و آن قدر ادامه دهید تا تمام مخلوط مصرف شود.
    باید 6 کرپ تهیه کرده باشید.
    کرپ های تهیه شده را در بشقابی روی هم بگذارید.
    وقتی تمام کرپ ها سرد شد، مخلوط تافی و سس را در مرکز هر کرپ بریزید.
    لبه ها را تا بزنید. هر کرپ را همراه با سس شکلات و تافی روی آن سرو کنید.

    %d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af
  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه
  • X