جدیدترین ها در سایت جدیده
%d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%da%a9%d9%84%d8%a7%d8%aa-%d8%b4%d9%88%da%a9%d8%b1
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • homina416876645654

    روش تهیه کباب میگو + آموزش تمیز کردن میگو

    مجموعه : آموزش آشپزی , غذاهای بین المللی , غذاهای دریایی

    روش تهیه کباب میگو

    روش تهیه کباب میگو

    مواد لازم:

    ۱۶ تا ۲۰ عدد میگوی بزرگ (تقریبا ۴۵۰ گرم)
    روغن زیتون
    نمک
    ۳ قاشق غذاخوری کره
    ۳ حبه سیر خرد شده
    یک چهارم فاشق چایخوری نمک
    ۱ قاشق چایخوری پیازچه خرد شده برای تزیین
    ۲۰ عدد سیخ کبابی بامبو

    *سیخ های کبابی بامبو رو برای حدود ۳۰ دقیقه قبل از شروع طبخ در آب خیس کنین.

    طرز تهیه:

    دستگاه گریل رو برای حرارت بالا آماده کنین، یک طرف دستگاه باید سرد باشه و شعله یا زغال اون روشن نشه.

    در حالی که گریل داره گرم میشه، میگوها رو به سیخ بکشین. از دم اونا شروع کرده و به آرومی سیخ رو تا انتهای گوشت میگو پیش ببرین. حالا میگو رو به روغن زیتون آغشته کرده و کمی نمک روش بپاشین.

    کره و سیر در یه کاسه مخصوص مایکروویو ریخته و اونا رو داخل ماکروویو گرم کنین تا کره ذوب و داغ بشه. (میتونین برای گرم کردن به جای مایکروویو از اجاق گاز استفاده کنین)

    سیخ ها رو روی گریل در قسمتی که شعله یا زغال است چیده و انتهای سیخ رو طوری قرار بدین که در قسمت خنک دستگاه باشه. هر طرف میگو باید برای حدود ۲ دقیقه کباب بشه.

    وقتی مرحله کباب کردن به اتمام رسید، میگوها رو از روی گریل برداشته و در ظرف مخصوص سرو بچینین. حالا کره و سیر رو اضافه کرده و پیازچه رو روی میگوها پخش کنین!

    فورا سرو کنین.

    برای آماده کردن میگو کافیه که سرش رو جدا کرده و رگ سیاه رو با احتیاط دربیارین. میتونین دم میگو رو نبرین و نگه دارین.

    منبع: نوین زی

    %d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af
  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه
  • X