جدیدترین ها در سایت جدیده
%d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%da%a9%d9%84%d8%a7%d8%aa-%d8%b4%d9%88%da%a9%d8%b1
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • homina416876645654

    روش تهیه چیز کیک متفاوت و خوشمزه | تزیین جالب

    مجموعه : آموزش آشپزی , انواع کیک

    روش تهبه انواع کیک, کیک خوشمزه, چیز کیک, روش تهیه چیز کیک

    چیز کیک

    آموزش پخت کیک کرم دار با میوه سیب

    آموزش تصویری تهیه کیک خوشمزه کشمشی

    چیز کیک‌هایی که به طور معمول می‌خوریم یک لایه کیک مانند است که روی آن با موادی با طعم زیاد پنیر، و با ارتفاع تقریبا خیلی بیشتر از لایه زیری پوشانده شده است. اما این نوع چیز کیکی که می‌خواهیم آموزش دهیم کمی متفاوت است. لایه زیری بیسکویت و بادام و روی آن مواد کیکی و پنیر وجود دارد.
    • مواد لازم:

    پنیرخامه‌ای 400 گرم

    تخم مرغ کامل 3 عدد

    خامه صبحانه 100 گرم

    ماست خامه‌ای 80 گرم

    آرد نشاسته ذرت 5 قاشق چای‌خوری

    بریلو کارامل نصف پیمانه

    بیسکویت ساده 250 گرم

    کره نرم شده 120 گرم و روغن مایع 3 قاشق سوپ‌خوری

    بادام پودر شده 3 قاشق سوپ‌خوری

    شکر 120 گرم

    اسانس وانیل نصف قاشق چای‌خوری

    پودر قند و شکرهای رنگی برای تزیین

    • روش تهیه:

    1. بیسکویت ساده و بادام پودر شده را درون غذاساز بریزید تا کاملا پودر و یکدست شود سپس کره نرم شده و روغن مایع را اضافه کنید و به همراه بیسکویت پودر شده ورز دهید تا حالت خمیری پیدا کند. حال کف قابلمه گرد به قطر 25 سانتی‌متر را کاغذ روغنی بیندازید و خمیر را کف قالب پهن کنید.

    2. سپس با خمیر بیسکویت کمی دیواره ایجاد کنید و به مدت 30 دقیقه در یخچال بگذارید. در ظرفی دیگر پنیرخامه‌ای، ماست، خامه، شکر و وانیل را با همزن بزنید تا کاملا یکدست شود. سپس تخم‌مرغ‌ها را یکی یکی اضافه کنید و با همزن یک دقیقه بزنید تا یکدست شود. درآخر آرد نشاسته ذرت را اضافه کنید و با همزن بزنید تا یکدست شود.

    3. سپس مایه چیزکیک را روی بیسکویت‌ها ریخته و به مدت 35 دقیقه در فر با دمای 180 درجه سانتی‌گراد قرار دهید. قبل از اینکه چیزکیک را در فر بگذارید، بریلوی کارامل را درون قیف ریخته و سر آن را سوراخ کنید. قیف را درون مایه چیزکیک فرو کرده و تزریق کنید.

    بعد از پخت می‌توانید روی چیزکیک را پودرقند یا شکرهای رنگی بپاشید.

    • نکته:

    – می‌توانید 3 قاشق چای‌خوری از نشاسته ذرت را کم کرده و به جای آن پودرکاکائو اضافه کنید تا چیزکیک شکلاتی داشته باشید.

    – به جای بریلو می‌توانید انواع مارمالادهای میوه‌ای روی بیسکویت ریخته ، مایه چیزکیک را روی بیسکویت بریزید.

    منبع: همشهری آنلاین

    %d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af
  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه
  • X