جدیدترین ها در سایت جدیده
%d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%da%a9%d9%84%d8%a7%d8%aa-%d8%b4%d9%88%da%a9%d8%b1
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • homina416876645654

    روش تهیه پیتزای ویژه سبزیجات

    مجموعه : آموزش آشپزی , انواع پیتزا

    روش تهیه پیتزای ویژه سبزیجات

    مواد لازم:
    خمیر پیتزا: 2 عدد
    فلفل دلمه ای: 1 عدد
    پنیر پروسس (پیتزا): 400 الی 500 گرم
    کره: به مقدار لازم
    کنسرو ذرت: 1 قوطی
    زیتون بدون هسته: 250 گرم
    قارچ سفید دکمه ای: 250 گرم
    سس گوجه فرنگی: 4 قاشق غذاخوری

    خمیر را با وردنه به ضخامت 3 الی 5 میلیمتر باز کنید و کف قالب را کمی چرب کنید خمیر را داخل قالب پهن کنید. روی خمیرکمی سس گوجه فرنگی بمالید سپس سبزیجات را روی آن بریزید و در آخر پنیر مخصوص پیتزا روی آن بریزید. و در طبقه اول فر به مدت 30 تا 35 دقیقه با حرارت 220 درجه سانتی گراد قراردهید. در صورت تمایل می توانید کمی کره در آخر کار روی آن بریزید تا طلایی تر و برشته تر و خوش طعم تر شود.

    میتوانید مقدار مواد را کم و زیاد کنید بسته به سلیقه و ذائقه شما دارد. از سبزیجات نیم پز مثل کلم بروکلی نیز می توانید استفاده کنید.

    می توانید سس گوجه فرنگی را حذف کنید و یا کمتر بریزید تا خمیر تردی خود را داشته باشد و یا اگر طعم تند دوست دارید از انواع سس فلفل قرمز بهمراه سس گوجه فرنگی استفاده کنید.

    اگر نخواهید که رژیمی باشد می توانید پس از سس قرمز کمی پنیر پیتزا بریزید بعد مواد را اضافه کنید. و یا در لابلای مواد کمی پنیر بریزید.

    10 دقیقه آخر بهتر است کمی کره آب شده روی پیتزا بریزید تا طعم و رنگ بهتری داشته باشد اما اگر نوع رژیمی آن را بخواهید آماده کنید نیازی به کره نیست.

    بهتر است که فر 15 دقیقه زودتر روشن کرده باشید تا داخل فر خوب گرم شده باشد.

    این مقدار مواد برای 2 عدد پیتزای متوسط کافیست.

    روش تهیه

    خمیر را با وردنه به ضخامت 3 الی 5 میلیمتر باز کنید و کف قالب را کمی چرب کنید خمیر را داخل قالب پهن کنید.

    روی خمیرکمی سس گوجه فرنگی بمالید.

    سپس سبزیجات را روی آن بریزید و در آخر پنیر مخصوص پیتزا روی آن بریزید. و در طبقه اول فر به مدت 30 تا 35 دقیقه با حرارت 220 درجه سانتی گراد قراردهید.

    ر صورت تمایل می توانید کمی کره در آخر کار روی آن بریزید تا طلایی تر و برشته تر و خوش طعم تر شود.

    %d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af
  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه