جدیدترین ها در سایت جدیده
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • روش تهیه پیتزای متفاوت گوشت و تخم مرغ با پنیر موزارلا

    مجموعه : آموزش آشپزی , انواع پیتزا

    پنیر موزارلا, طرز تهیه پیتزا, طرز تهیه پیتزا خانگی, طرز تهیه پیتزا در منزل, دستور تهیه پیتزا, روش تهیه پیتزا, آموزش درست کردن پیتزا, پیتزای خوشمزه

    روش تهیه پیتزای متفاوت گوشت و تخم مرغ با پنیر موزارلا

    مواد لازم

    • نمک طبق ذائقه
    • فلفل طبق ذائقه
    • پیازچه (خرد شده) 1/4 فنجان
    • تخم مرغ  4 تا 5 عدد متوسط
    • گوشت  (قلوه گاه گوسفندی) 4 تا 5 تکه
    • پنیر موزارلا (رنده شده) 1 و نیم فنجان
    • سس گوجه فرنگی (یا سس پیتزای دلخواه) نصف فنجان
    • روغن زیتون چند قطره
    • خمیر پیتزا (خمیر باید نازک باشد تا همزمان با تخم مرغ ها بپزد) 1 عدد
    • فلفل قرمز (خرده) اختیاری

    روش تهیه

    1. فر را از قبل با دمای 475 درجه فارنهایت (245 درجه سانتی گراد) داغ کنید. خمیر پیتزا را با وردنه صاف و نازک کنید و داخل ظرف پیتزا پزی قرار دهید. کمی روغن زیتون قطره قطره روی آن بریزید سپس یک لایه ی نازک سس گوجه فرنگی یا سس پیتزای دلخواهتان روی آن پخش کنید.

    2. پنیر موزارلا را روی سس بپاشید. تخم مرغ ها را روی پیتزا بشکنید. گوشت را با مقداری کره کاملا سرخ کنید . به همراه پیازچه روی مواد پخش کنید. روی تخم مرغ ها نمک و فلفل بپاشید.

    3. پیتزا را با دقت داخل فر قرار دهید و مواظب باشید تخم مرغ ها جابجا نشوند. 11 تا 14 دقیقه در فر بپزید تا نان بپزد و تخم مرغ ها طبق سلیقه پخته شوند. من گذاشتم 12 دقیقه بپزند تا کمی عسلی شوند.

    4. بلافاصله سرو کنید. تخم مرغ ها وقتی بمانند سفت می شوند. در صورت تمایل با خرده های فلفل قرمز میل نمایید.

    روش تهیه پیتزای متفاوت گوشت و تخم مرغ با پنیر موزارلا

  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه
  • X