جدیدترین ها در سایت جدیده
%d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%da%a9%d9%84%d8%a7%d8%aa-%d8%b4%d9%88%da%a9%d8%b1
  • اخبار
  • استخدام جدید
  • دینی و مذهبی
  • دنیای تکنولوژی و فناوری
  • اخبار اقتصادی
  • دنیای خودرو
  • homina416876645654

    روش تهیه پاستا شکم پر با گوشت

    مجموعه : آموزش آشپزی , غذاهای گوشتی

    طرز تهیه پاستاى صدفى شکم پر, طرز تهیه پاستا, پاستاى صدفى شکم پر, پاستا

    مواد لازم برای تهیه پاستاى صدفى شکم پر :

    پوره گوجه فرنگی 4 پیمانه

    پاستا 20 عدد صدفی

    سبزیجات به میزان لازم جعفرى ، ریحون ، پیازچه …به همراه کرفس ، فلفل دلمه اى ، پیاز ، سیر

    پنیر خامه ای 150 گرم

    گوشت چرخ کرده 200 گرم

    اسفناج 2 پیمانه پاک شده و خرد شده

    جوز هندی به میزان لازم

    طرز تهیه پاستاى صدفى شکم پر :

    20 عددپاستاى صدفى سایز بزرک را جوشانده و سپس در آبکش بریزید تا خشک شوند، و ردیفى روى دستمال آشپزخونه بچینید تا بعداً داخل اونارو پر کنیم.

    پوره گوجه فرنگى 4 پیمانه با کمى پیاز داغ و سیر نگینى تفت میدهیم و کنار میگذاریم.

    سبزیجات در پاستاى صدفى شکم پر جعفرى ، ریحون ، پیازچه …به همراه کرفس ، فلفل دلمه اى ، پیاز ، سیر را خرد کرده و به ترتیب آنها را تفت میدهیم .

    حالا سس گوجه فرنگى رو اضافه میکنیم ، کمى هم اُرِگانو ریخته و براى مدت حدود یک ساعت با حرارت خیلى خیلى کم اجازه میدهیم سس کاملاً بپزد .

    گوشت چرخ کرده 200 گرم را با کمى پیاز نگینى ، سیر و زرد چوبه تفت میدهیم .

    اسفناج پاک شده و خرد شده دو پیمانه تفت میدهیم و کمى جوز هندى داخل آن رنده میکنیم ( جوز هندى طعم اسفناج رو عالى میکنه ) و زمانى که خنک شد به آن یک قاشق چاى خورى سس خردل و پنیر خامه اى رو اضافه میکنیم. حالا گوشت و اسفناج را با هم ترکیب میکنیم .

    کف و اطراف ظرف مناسب فر رو با یک قاشق سس مایونز چرب میکنیم این کار باعث میشود پاستا به ظرف نچسبند و یک ردیف از سس گوجه فرنگى و سبزیجاتمونو کف ظرف میریزیم .

    و بعد صدف هارا با ترکیب اسفناج و پنیر پر میکنیم و ردیفى میچینیم کنار هم و بعد دوباره سس گوجه را ریخته و با فویل روى آن را میپوشانیم و در فرى که از قبل داغ کردیم قرار میدهیم به مدت نیم ساعت 180 درجه سانتى گراد.

    بعد از این زمان ظرف را بیرون آورده و پنیر پیتزا ( مازورلا ) و کمى اُرِگانو روى آن میریزیم و بدون پوشش دوباره در فر، زیر گریل گذاشته تا زمانى که روى آن طلایى شود.

    %d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d8%a7%d8%af-%d8%b4%d8%a7%d8%af
  • تازه ترین ها
  • پربیننده های هفته
  • پربیننده های ماه
  • X